Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Juhliiko Puolan tennistykki jälkeen? – Kanadan avointen finaalista odotettavissa hurja taisto

Espanjan Pablo Carreno Busta matkasi Montrealin Masters-finaaliin.
AOP

ATP-kiertueen Montrealin Masters-1000 -kilpailu on edennyt pisteeseen, kun jäljellä on loppuottelu. Loppuottelussa nähdään lähtökohtaisesti todella yllättävät pelaajat, kun loppuottelussa ei pelaa TOP-4 sijoitettua pelaajaa. 

Montrealin Masters-1000 turnaus on edennyt siihen pisteeseen, kun jäljellä on vain kaksi pelaajaa. Turnauksen sunnuntaina pelattavassa loppuottelussa kohtaavat Puolan syöttötykki Hubert Hurkacz ja Espanjan Pablo Carreno Busta.

Hurkacz kaatoi välierässä värikkäiden vaiheiden jälkeen Norjan Casper Ruudin, joka oli turnauksen neljänneksi sijoitettu. Ruud karkasi ottelussa erin 1-0 -johtoon nousemassa avauserässä murron takaa 7-5 -voittoon. Toinen erä alkoi Hurkaczin kannalta nihkeästi, sillä puolalainen menetti oman syöttönsä nollille, mutta tämän jälkeen ottelu kääntyi. Hurkacz nosti pelinsä tasoa melkoisesti eikä menettänyt enää syöttöä toisen ja kolmannen erän aikana.

Carreno Busta on ollut tällä viikolla sensaatiomaisessa vireessä. Välieräottelu espanjalaisella venyi kolmeen erään Iso-Britannian Daniel Evansia vastaan. Espanjalainen voitti ensimmäisen erän 7-5 -lukemin murtamalla Evansin syötön kahdesti ja menettämällä omansa kertaalleen. Toisessa erässä nähtiin kummaltakin syötönmurrot, mutta ratkaisu haettiin katkaisupelin kautta, jonka Evans vei nimiinsä. Kolmannessa erässä kentällä oli enää vain yksi pelaaja, kun ensimmäisen viiden pelin jälkeen Evansin selkäranka katkesi ja Carreno Busta meni menojaan.

Hurkacz ja Carreno Busta ovat viimeksi kohdanneet viime syksynä Metzin turnauksessa hallissa. Tuolloin Hurkacz oli parempi 2-0 -erin. Viime vuonna pelaajat kohtasivat toisensa kahdesti ja aiemmassa kohtaamisessa Carreno Busta oli Cincinnatin Masters-turnauksessa 2-0 -erin parempi. Tuossa ottelussa molemmat erät ratkesivat katkaisupelin kautta ja koko ottelussa nähtiin vain kaksi syötönmurtoa.

Hurkacz on voittanut urallaan kaikki pelaamansa viisi ATP-turnauksen loppuottelua. Carreno Busta on ollut mukana 11 finaalissa ja voittanut näistä kuusi.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis