Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tenniksen ykköstähdellä kova arpaonni – Hyvä kenraali US Openiin!

Emil Ruusuvuoren peli on toiminut Pohjois-Amerikassa erinomaisesti.
AOP

Tenniskauden seitsemäs Masters-1000 -tason turnaus pelataan sunnuntaista alkaen Yhdysvaltain Cincinnatissa. Perinteisessä turnauksessa palkintorahaa on jaossa huimasti lähes seitsemän miljoonaa dollaria. Viime vuonna turnauksessa voittoa juhli kolmanneksi sijoitettu Alexander Zverev, joka ei ole tänä vuonna mukana. Saksalainen kaatoi loppuottelussa Venäjän Andrey Rublevin, joka oli kaatanut välierässä Daniil Medvedevin, joka juhli lopulta US Openin voittoa.

Cincinnatin Masters-1000 -tennisturnaus käynnistyy sunnuntaina miesten osalta ottelulla, jossa Hollannin ykköspelaaja Botit Van De Zandschulp saa vastaansa Yhdysvaltain Maxime Cressyn.

Turnaukseen ykkössijoitettuna lähtee ATP-listan ykkösnimi Daniil Medvedev, jonka kausi on toistaiseksi ollut hieman vaikea. Medvedev kärsi keväällä loukkaantumisesta, mutta pääsi mukaan Ranskan avoimiin. Medvedev ei päässyt mukaan Wimbledoniin, kun turnauksesta poistettiin kaikki Venäjän ja Valko-Venäjän pelaajat. Venäläistähti palasi yli 1,5 kuukauden pelitauon jälkeen Meksikon ATP-turnauksessa kentille voittaen turnauksen. Montrealin Masters-1000 -turnauksen ensimmäisessä ottelussaan venäläinen koki tappion kolmieräisen väännön jälkeen Nick Kyrgiosille.

Suomalaisittain Cincinnatin turnaus on mielenkiintoinen. Emil Ruusuvuori pääsee urallaan ensimmäistä kertaa mukaan turnaukseen, sillä viime vuonna suomalainen jäi ulos karsinnoissa. Ruusuvuori on ollut hyvässä vireessä Pohjois-Amerikan reissulla, sillä Washingtonissa suomalainen eteni neljännelle kierrokselle kaadettuaan muun muassa Montrealin kisan finaaliin edenneen Puolan Hubert Hurkaczin. Pelaajat kohtasivat uudestaan Montrealissa, kun toisen kierroksen ottelussa Ruusuvuori joutui taipumaan kolmieräisen jälkeen 2-1 -erin.

Cincinnatin avauskierroksella Ruusuvuori kohtaa Yhdysvaltain kovasyöttöisen Jeffrey John Wolfin. Mikäli villillä kortilla turnaukseen päässeen yhdysvaltalaisen suomalainen onnistuu kaatamaan, niin toisella kierroksella vastassa on suurella todennäköisyydellä Kroatian ykköspelaaja Marin Cilic. Kolmannella kierroksella Ruusuvuorta odottaisi todennäköisesti jo koko turnauksen kolmanneksi sijoitettu Espanjan Carlos Alcaraz.

Kauden neljäs ja viimeinen Grand Slam -turnaus US Open alkaa kahden viikon kuluttua, joten Cincinnatin Masters-1000 on hyvä valmistautumisturnaus suomalaiselle kohti New Yorkin nopeita kenttiä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis