Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Kaksinkertainen olympiamitalisti ja moninkertainen arvokisamenestyjä Tom Dumoulin lopettaa: “Säiliö on tyhjä”

Tom Dumoulin entinen pyöräilijä Hollanti
AOP

Entinen Giro d’Italian voittaja ja kaksinkertainen olympiahopeamitalisti, 31-vuotias hollantilainen Tom Dumoulin, järisytti pyöräilypiirejä kertomalla eläköitymisestään maanantaina.

31-vuotias hollantilainen pyöräilijä Tom Dumoulin ilmoitti jo aiemmin tällä kaudella lopettavansa uransa syyskuussa Australiassa pidettävien maantieajon MM-kisojen jälkeen. Nyt mies on pyörtänyt päätöksensä ja lopettaa uransa välittömästi.

Dumoulin kertoi päätöksestään maanantaina Twitter-tilillään.

– Säiliö on tyhjä.

– Olen päättänyt lopettaa ammattipyöräilyn välittömästi, Dumoulin kirjoitti.

Dumoulin haaveili vielä aiemmin MM-kisaosallistumisesta.

– Minulla oli vielä yksi projekti toivelistallani lopettaa urani räjähdysmäisesti – MM-kisat Australiassa. Halusin edetä tiellä MM-kisoihin samalla tavalla kuin tien Tokion olympialaisiin.

– Mutta huomaan, että en jaksa enää. Jalat tuntuvat raskailta ja harjoitukset eivät suju niin kuin toivoin, ja minun on myös tehtävä hyvä suoritus ja hyvä fiilis MM-kisoissa.

Dumoulin on kuitenkin tyytyväinen uraansa.

– Vaikka jäähyväiset eivät sujuneet toivomallani tavalla, katson uraani uskomattoman ylpeänä.

– Tein kovasti töitä sen eteen, sain siitä paljon intohimoa ja nautintoa useiden vuosien ajan ja tein loistavia esityksiä.

Dumoulin aloitti ammattiuransa vuonna 2010. Hän kilpaili muun muassa useissa Giro d’Italia -, Tour de France – ja Vuelta a España -kisoissa. Hän niitti menestystä myös Rio de Janeiron kesäolympialaisissa 2016 ja Tokion kesäolympialaisissa 2021 napaten kummallakin kerralla hopeaa aika-ajossa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut