Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Lentopallo

Lentopallon Mestaruusliigan sarjanousija Kyyjärvi hankki hurjan keskitorjujavahvistuksen

Tommi Siirilä keskitorjuja Suomi
AOP

Miesten lentopallon Mestaruusliigan sarjanousija Kyyjärven Kyky-Betset hankki huikean vahvistuksen, kun maajoukkueen keskitorjuja Tommi Siirilä siirtyy Keski-Suomeen.

Suomen maajoukkueen keskitorjuja Tommi Siirilä vahvistaa Kyyjärven KyKy-Betsetin joukkuetta lentopallon miesten Mestaruusliiga-kaudella 2022-2023. Siirilä pelasi viime kaudella Kamnik Calcit Volleyn joukkueessa Slovenian Sportklub prva odbojkarska ligassa. Keskitorjujan tontilla pelaava Siirilä pelaa parhaillaan Suomen maajoukkueen mukana EM-karsintoja.

Siirilä on pelannut urallaan 148 maaottelua ja voittanut muun muassa kolme Suomen mestaruutta ja kolme Suomen Cupin voittoa ja ulkomaisissa seuroissa mestaruuksia ja mitaleja. Uralle mahtuvat Suomessa Kokkolan Tiikerit, Pielaveden Sampo, VaLePa ja Savo Volley. Ulkomailla mies on pelannut Ranskassa Ajacciossa, Italiassa Sir Volley Perugiassa ja Itävallassa Hypo Tirolissa.

Kyyjärven rajanaapurista Alajärveltä kotoisin oleva Siirilä on saanut lentopallo-oppinsa Alajärven Ankkureissa.

Siirilä itse on innoissaan sopimuksestaan.

– Hyvillä fiiliksillä Kyyjärvelle. Kova juttu, että pääsee pelaamaan liigalentopalloa kotiseudulle. Kyyjärvellä on jo pitkät perinteet lentopallossa ja hienoa olla mukana antamassa oma panos ekalle Mestaruusliiga-kaudelle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Kyky-Betset lentopallo (@kykybetset) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo