Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Koripalloilija Brittney Grinerin tiimi valittaa huumetuomiosta: “Venäjän hallituksella ei ole mitään syytä odottaa”

Brittney Griner sentteri UMMC Ekaterinburg
AOP

Yhdysvaltalainen koripallotähti Brittney Griner tuomittiin huumerikoksista yhdeksän vuoden vankeuteen Venäjällä. Tuomiota on syytetty poliittisesti värittyneeksi.

Koripalloilija Brittney Grinerin lakitiimi on valittanut venäläisen tuomioistuimen päätöksestä, jolla WNBA-tähti tuomittiin yhdeksän vuoden vankeuteen huumeiden salakuljetuksesta Venäjälle. Yhdysvaltain ulkoministeriö on syyttänyt Venäjää väärästä tuomiosta ja Grinerin käyttämisestä poliittisiin tarkoituksiin.

Yksi mahdollisuus, jota on väläytelty Grinerin kohdalla, on vankienvaihto. Venäjä haluaa asekauppias Viktor Boutin takaisin ja vakoilusta syytetty Paul Whelan voisi olla matkalla toiseen suuntaan Grinerin kanssa.

Venäjän ulkoministeriön Pohjois-Amerikan osaston johtaja Aleksander Darčiev kommentoi tilannetta TASS-uutistoimistolle lauantaina.

– Tästä varsin arkaluontoisesta asiasta tuomittujen Venäjän ja Yhdysvaltojen kansalaisten vaihdosta keskustellaan presidenttiemme Vladimir Putinin ja Joe Bidenin määrittelemillä kanavilla. Näistä henkilöistä todellakin keskustellaan. Venäjä on pitkään pyrkinyt Boutin vapauttamiseen. Yksityiskohdat pitäisi jättää “Älä vahingoita” -periaatteen mukaisesti ammattilaisille.

Yhdysvaltain ulkoministeriön tiedottaja kommentoi tilannetta puolestaan maanantaina.

– Yhdysvaltain hallitus kehottaa edelleen Venäjää vapauttamaan laittomat vangit Grinerin ja Whelanin. Kuten ulkoministeri Antony Blinken sanoi: “Pöydällä oli viikkoja sitten merkittävä ehdotus heidän vapauttamisensa helpottamiseksi.”

– Emme mene yksityiskohtiin, mitä ehdotimme venäläisille.

Whelan on ollut Venäjän pidätettynä epäillyn vakoilun vuoksi vuodesta 2018 lähtien. Grinerin valitukselle ei ole asetettu aikataulua, joka normaalisti kestäisi yhdestä kahteen kuukautta tai kauemmin. Grinerin asianajajat Maria Blagovolina ja Aleksander Boikov kommentoivat valitusta maanantaina.

– Tuomiovalitus ja mahdolliset vankien vaihtokeskustelut toimivat itsenäisesti, Boikov kommentoi.

– Sen ei pitäisi vaikuttaa niihin. Tämä on osa oikeusprosessia. Vankien neuvottelut tulevat diplomaattisia kanavia pitkin. Koska valitus voidaan peruuttaa milloin tahansa ennen varsinaista käsittelyä, Venäjän hallituksella ei ole mitään syytä odottaa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo