Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Koripallon NBA-tähti Kevin Durant on pulassa: “Hänelle sanotaan ei”

Kevin Durant laitahyökkääjä Brooklyn Nets
AOP

Koripallon NBA-sarjan ykköstähtiin kuuluva Kevin Durant on vaatinut siirtoa pois nykyjoukkueestaan Brooklyn Netsistä jo jonkin aikaa. Nyt nimetön lähde on vihjannut, että Durantin tilanne on hankala.

Mediatietojen mukaan koripallon NBA-sarjan sisäpiiriin kuuluva tietolähde on kertonut, että Brooklyn Netsin laitahyökkääjä Kevin Durant on uhonnut, että jää mieluummin eläkkeelle kuin pelaa enää koskaan Netsissä.

Samat tiedot kertovat, että Durant on myös toistanut pelaajasiirtovaatimuksensa Netsin pääomistaja Joseph Tsaille pari viikkoa aiemmin Englannin Lontoossa. Tällöin Durant vaati, että päävalmentaja Steve Nash ja toimitusjohtaja Sean Marks erotettaisiin, jolloin Durant suostuisi jäämään New Yorkiin.

Yhdysvaltalaismedia ESPN:n toimittaja Brian Windhorstin mukaan osapuolten välillä ei ole juurikaan tapahtunut muutoksia Lontoon-tapaamisen jälkeen.

– Durant todella yritti painostaa pyytämällä Nashin ja Marksin potkuja. Ja arvatkaa mitä on tapahtunut? Ei mitään. Mitään ei ole tapahtunut.

Windhorst uskoo, että Nets ei aio taipua Durantin vaatimuksiin, koska Durantilla olisi silloin liikaa vaikutusvaltaa.

– Luulen, että se, mitä meillä täällä on, on todellakin vipuvaikutusta koskeva tutkimus. Ensinnäkin Netsillä ei ole vaikutusvaltaa kauppaneuvotteluissa muiden joukkueiden kanssa. He eivät anna heille haluamiaan tarjouksia. He eivät näe mitään syytä lisätä niitä, joten he eivät edisty siellä.

Windhorst toteaa Durantin tylyn tilanteen.

–  Durantilla ei selvästikään ole vaikutusvaltaa Netsissä. Hän pyytää asioita: “Hankkikaa minulle pelaajakauppa. Erottakaa valmentaja. Erottakaa GM”. Hänelle sanotaan ei. Joten kun olet kieltänyt vipuvaikutuksen, sinulla on umpikuja.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo