Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Nyrkkeilytähti Oleksandr Usyk MM-otteluvalmistautumisestaan: “Minua motivoi Ukrainan kansa”

Oleksandr Usyk nyrkkeily Ukraina
AOP

Ukrainalainen nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestari Oleksandr Usyk valmistautuu parhaimmillaan mestaruusotteluunsa Anthony Joshuaa vastaan. Mies ehti kommentoida samalla kotimaansa tilannetta.

Ukrainalaisnyrkkeilijä Oleksandr Usyk kertoi tiistaina, että hän pitää jatkuvasti yhteyttä perheeseensä ja ystäviinsä kotona Ukrainassa, ja he kertovat hänelle päivittäin sodasta Venäjän kanssa. Etulinjassa olevat sotilaat ovat lähettäneet hänelle viestejä, joissa he ovat kehottaneet häntä voittamaan heille ja Ukrainan kansalle, ja hän sanoo, että tämä on hänen motivaationsa voittaa Anthony Joshua.

– Minua motivoi Ukrainan kansa, joka kamppailee kovasti puolustaakseen itsenäisyyttämme, puolustaakseen vapauttamme ja puolustaakseen kulttuuriamme, jonka muut ihmiset haluavat hävittää ja tuhota.

– Olen yhteydessä moniin tyyppeihin etulinjasta. Saan heiltä ääni- ja videoviestejä, joissa on tukea, ja he kertovat rukoilevansa puolestani ja voittoni puolesta. Tämä motivoi minua suuresti, Usyk kertoi.

Usyk pysyy kartalla sodan käänteistä.

– Olen myös kuullut ystäviltäni, sotilailta, ​​jotka ovat palanneet turvassa erilaisista operaatioistaan. Kuulemme vähemmän räjähdyksiä ja näemme vihollisen toiminnan vähenevän, mikä toivottavasti on positiivinen uutinen.

35-vuotias Usyk on kertonut olevansa valtavan isänmaallinen ja hän itsekin taisteli Ukrainan-sodassa ennen keskittymistään Joshua-otteluun. Usyk kertoi palaavansa piakkoin Ukrainan Kiovaan ja sitä ennen tapaavansa sukulaisiaan.

– En ole poliitikko, olen urheilija. Haluan vain nähdä lapseni, joita en ole nähnyt kunnolla lähes puoleen vuoteen, haluan nähdä äitini. He ovat kaikki nyt Euroopassa. Haluan nähdä heidät ja halata heitä. Sitten menen takaisin Kiovaan.

Muualtakin on satanut tukea

Usyk ylistää myös Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskyin toimintaa. Myös presidentti on kannustanut Usykiä.

– Ihmisten todelliset teot motivoivat minua. Jos Ukrainan presidentti olisi lähtenyt sodan ensimmäisinä päivinä, se olisi jättänyt Ukrainan kansan ilman toivoa. Mutta hän ei tehnyt sitä ja se motivoi meitä pysymään kovana ja taistelemaan. Hän sanoi: “Anna minulle vain aseet, koska jos joku tulee tappamaan minut, haluan pystyä puolustamaan itseäni”.

– Kaikki ymmärsivät silloin, että hänellä oli valtavat pallit, että meidän oli taisteltava johtajamme puolesta.

Usyk kertoi myös, että ei himoitse suurta rahallista menestystä mestaruusottelustaan.

– Raha ei motivoi minua. Tavoitteeni on olla hyödyllinen maailmalle, jossa elän. Tätä Jeesus, meidän Herramme, haluaisi. Et voi vain laittaa rahaa omiin taskuihisi ja kun kuolet, arkun sisällä ei ole taskuja. Kun seisot viimeisen tuomarisi edessä, vain todellisia tekojasi arvostetaan, ei ansaitsemaasi summaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit