Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen Cincinnati Openissa Venäjä-välikohtaus: “Sain viestin, että se suututtaa venäläisiä pelaajia”

Anna Kalinskaja tennis Venäjä
AOP

Tenniksen Cincinnati Openissa nähtiin skandaalimainen välikohtaus, kun yhdysvaltalainen katsoja poistettiin katsomosta Ukrainan lipun vuoksi.

Venäläiset tennispelaajat Anna Kalinskaja ja Anastasia Potapova kohtasivat Cincinnati Openin naisten kaksinpelin sunnuntain karsintaottelussa. Ottelun katsomossa istui Lola-nimellä esittäytynyt Uzbekistanissa syntynyt Yhdysvaltain kansalainen. Lolalla oli mukanaan suurikokoinen Ukrainan lippu, jota hän piti esillä.

Ottelu keskeytyi kuitenkin ennen aikojaan, kun päätuomari Morgane Lara laskeutui tuomarituolistaan ja ilmoitti Lolalle, että naisen täytyy laittaa lippunsa pois, koska se häiritsee ottelua.

Oman lisänsä soppaan toi se, että sekä Kalinskaja että Potapova ovat ilmaisseet julkisesti vastustuksensa Venäjän aloittamalle Ukrainan-sodalle. Lisäksi Lolalle ilmoitettiin, että poliisi puuttuu välikohtaukseen, mikäli hän ei tottele turnausjärjestäjän määräyksiä.

Päätös ei saanut lainkaan myötätuntoa

Lola oli kuitenkin raivoissaan järjestäjien määräyksistä.

– Tämä ei ole Venäjä. Tämä on Amerikan Yhdysvallat. Meillä oli Ukrainan lippumme, emme tehneet mitään hullua, häirinneet pelaajia, vaan kiedoimme sen ympärillemme ja istuimme siellä rauhallisesti ja hiljaa, nainen kommentoi yhdysvaltalaiselle Local 12 -medialle.

Lola jatkoi, että erotuomari kertoi hänelle, että hän “ei ollut mukava”, ennen kuin hänet käskettiin “laittamaan lippu pois”. Lola poistui katsomosta, ja vasta myöhemmin turvatiimin jäsen mainitsi lipun koon ongelmana.

– Sain viestin, että se suututtaa venäläisiä pelaajia. Sanoin: “En laita sitä pois. He jatkoivat peliä minuutin tai kaksi. Sitten he keskeyttivät pelin uudelleen, ja sitten vartija tuli luokseni ja sanoi: “Rouva, soitan poliisit, jos ette lähde”.

Eugenia Nemirovska de Santos, voittoa tavoittelemattoman Cincy4Ukrainen ryhmän puheenjohtaja, kommentoi myös tapahtunutta kiukkuisesti.

– Kilpailun järjestäjien lausunnossa mainittiin, että “liput tai bannerit, jotka ovat suurempia kuin 18 x 18, ovat kiellettyjä”. Venäläiset pelaajat tulevat sisään ja sanelevat täällä, mitä Yhdysvaltain kansalaiset voivat tehdä tai eivät voi tehdä?, nainen raivosi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis