Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

E-urheilu

Jättipeliyhtiö Nintendo vakavien syytösten keskellä

Nintendo Co. Ltd peliyhtiö Japani
AOP

Legendaarinen peliyhtiö Nintendo Co. Ltd on jättiskandaalin keskellä. Yhtiön yhdysvaltalaisessa tytäryhtiössä on paljastunut seksuaalista väärinkäyttöä.

Peliyhtiö Nintendo Co. Ltd on mediatietojen mukaan reagoimassa nopeasti syytöksiin seksuaalisesta syrjinnästä ja häirinnästä sen yhdysvaltalaisessa tytäryhtiössä. Pelimedia Kotaku kertoo nähneensä yrityksen laajuisen viestin Nintendo of America -johtajalta Doug Bowserilta, joka paljastaa, että yhtiössä tutkitaan aktiivisesti väärinkäytössyytteitä.

– Meillä on tiukat käytännöt, jotka on suunniteltu suojelemaan työntekijöitämme ja työtovereitamme sopimattomalta käytökseltä, ja odotamme kaikkien palveluksessamme tai kanssamme työskentelevien noudattavan näitä käytäntöjä täysin. Tutkimme ja tulemme aina tutkimaan kaikki tietoomme tulevat syytökset, ja tutkimme aktiivisesti näitä uusimpia väitteitä, Bowser kommentoi.

Nintendo on jo aiemmin reagoinut samanlaisiin tapauksiin pelialalla. Marraskuussa Bowser sanoi, että Activision Blizzard -skandaalin takana olevat syytökset olivat tuskallisia ja häiritseviä. Päiviä myöhemmin Nintendo lupasi lisätä naisjohtajien määrää.

Kotaku kertoi myös, että se oli kuullut useilta Nintendolle työskenneiltä naisilta, että he olivat kohdanneet vuosien varrella monenlaista häirintää ja syrjintää. Entiset työntekijät kertoivat myös LGBT-vastaisista kommenteista, sukupuolien välisistä palkkaeroista ja yrityksistä tukahduttaa kritiikki. Naispuolisia työntekijöitä oli myös suhteessa huomattavan vähän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta E-urheilu