Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Keihäänheittäjämestari Anderson Petersin välikohtauksesta paljastui raskauttavia yksityiskohtia

Anderson Peters keihäänheitto Grenada
AOP

Grenadalainen hallitseva maailmanmestarikeihäänheittäjä Anderson Peters oli osallisena väkivaltaisessa välikohtauksessa viime viikolla. Nyt kähinän toinen osapuoli, tapahtumapaikkana toimineen Harbour Master -aluksen kapteeni Noel Cooper, on tullut julkisuuteen kommenttiensa kanssa.

Kuten aiemmin kerroimme, grenadalainen keihäänheittäjä Anderson Peters oli osallisena väkivaltaisessa välikohtauksessa kotimaassaan. Alustavien tietojen mukaan miehen kimppuun käytiin Harbour Master -huvijahdilla ja hänet heitettiin yli laidan.

Poliisi tutkii välikohtausta ja on takavarikoinut aluksen. Tapauksesta on nostettu syytteet viittä Harbour Masterin miehistönjäsentä, kapteeni Noel Cooperia, John Alexanderia, Mikhail Johnia, Lance Wigginsiä ja Sheon Jackiä, vastaan sekä poliisi Abiola Benjaminia vastaan.

Nyt Cooper on asettunut puolustamaan välikohtauksen muita osallisia. Miehen mukaan Peters aloitti koko sotkun.

– Ymmärrän, että Peters on yksi Grenadan kansallissankareista, mutta hän on myös ihminen ja hänen pitäisi olla vastuussa teoistaan.

Cooper kertoi, että välikohtaus tapahtui Recovery-risteilyn jälkeen ja hän neuvoi miehistöä aloittamaan veneen valmistelun seuraavaa risteilyä varten. Hän näki miehistönsä pyytävän miesjoukkoa lähtemään aluksesta, mutta miehet kieltäytyivät.

Cooper väitti, että Peters alkoi tulla aggressiiviseksi ja käveli ylös ja alas ramppia pitkin. Hän väitti lähestyneensä Petersiä ja pyytäneensä häntä lähtemään neljä kertaa, mutta Anderson kirosi ja loukkasi häntä kutsumalla häntä trinidadjatobagolaiseksi.

– Hänen ollessaan rampilla, ilmoitin Andersonille, että olin aluksen kapteeni. Anderson vastasi kiroamalla minua ja heittämällä vettä kasvoilleni. Yritin välttää lisäriitoja kävelemällä pois hänestä, rampilta ja takaisin pääkannelle.

– Kun pääsin pääkannelle, tajusin, että Andersonin klaanin jäsen oli juuri hyökännyt risteilypäällikköni Benjin kimppuun lyömällä häntä kasvoihin. Miehistöni yritti vielä kerran saada miehet pois veneestä, mutta he jatkoivat kieltäytymistä aggressiivisesti.

Cooper kertoi, että Peters sylki häntä päin ja yritti lyödä häntä kasvoihin, ja että hänen tiiminsä puolusti itseään.

– Sosiaalisessa mediassa leviävillä videoilla näkyy vain pieni osa tapahtuneesta, eikä se näytä miehistöni Andersonilta ja hänen ryhmältään saamia hyökkäyksiä. Lopulta tappelu siirtyi rampille. Kaiken tappelun jälkeen Anderson menetti tasapainonsa ja putosi veteen. Kukaan ei heittänyt Andersonia veteen.

Jälkiselvittely täydessä käynnissä

Cooper sanoi, että hän ja hänen miehistönsä olivat helpottuneita siitä, että Peters vedettiin pois vedestä ja oli turvassa. Peters jatkoi aggressiivisuuttaan ja kieltäytyi poistumasta veneestä ennen kuin poliisi saapui.

– Väkijoukko kokoontui ulos sanoen, että hyökkäsimme Grenadan kansallissankarin kimppuun. Ammatissani suojelen kaikkia ihmisiä jokaisella aluksella, jota johdan, en koskaan tahallani vahingoittaisi toista ihmistä. Ymmärrän Grenadan rakkauden Petersiä kohtaan, mutta uskon, että yleisön pitäisi tietää totuus tilanteesta.

Grenadan pääministeri Dickon Mitchell tuomitsi torstaina antamassaan lausunnossa hyökkäyksen ja toivotti Andersonille pikaista paranemista lievistä vammoistaan.

– Kuten monet teistä, minäkin katsoin videon kiistasta, johon osallistui kansallinen urheilu-ikoni ja kansainvälinen mestari Peters, ja olen huolissani ja huolestunut siitä, mitä näytettiin.

– Hallituksena tuomitsemme yksiselitteisesti kaikenlaisen väkivallan ja kehotamme kaikkia kansalaisia ​​ja vieraita kunnioittamaan erilaisia ​​näkökulmia ja valitsemaan järkevä keskustelu äärimmäisen käytöksen sijaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu