Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Koripallon Korisliigan Pyrintö vahvistui nuorella yhdysvaltalaislaiturilla

Tampereen Pyrintö
AOP

Miesten Korisliigan Tampereen Pyrintö on tehnyt sopimuksen laitahyökkääjä Daytone Jenningsin kanssa tulevalle kaudelle.

Laitahyökkääjä Daytone Jennings on 206 senttiä pitkä ja painaa 94 kiloa. Hän pelasi NCAA II -divisioonan Cal State San Bernardinon yliopistossa tehden viimeisellä kaudellaan 14 pistettä ja 9,3 levypalloa ottelua kohden. Hän oli oman konferenssinsa toiseksi paras levypallopelaaja ja ykkönen hyökkäyslevypalloissa. Daytone on kotoisin Yhdysvaltain Coloradon Denveristä.

Päävalmentaja Miikka Sopanen kehui uutta Pyrintö-peluria tiedotteessa.

– Jennings on nuori ja lupaava pelaaja. Uskon hänen pärjäävän hyvin Korisliigassa. Hän on pitkä ja urheilullinen pelaaja. Hän tuo joukkueeseemme energiaa ja työntekoa. Hän sopii hyvin pelaajaprofiililtaan ensi kauden Pyrintöön.

Tiedotteen mukaan Pyrinnöllä on voimassa olevat sopimukset Osku Heinosen, Valtteri Leppäsen, Tomas Pihlajamäen, LJ Thorpen sekä Jenningsin kanssa. Lisäksi lähipäivinä julkaistaan suomalaispelaajan sopimus. Joukkue täydentyy tämän jälkeen ainakin kahdella amerikkalaispelaajilla sekä 2-3 suomalaispelaajalla.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo