Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Maailman paras koripalloilija jatkaa edelleen uraansa – Aikoo pelata NBA:ssa vielä poikansa kanssa

LeBron James pieni laitahyökkääjä Los Angeles Lakers
AOP

Keskiviikkona vuosi julkisuuteen tieto, jonka mukaan koripallolegenda LeBron James jatkaa uraansa edelleen 37-vuotiaana NBA:ssa.

Mediatietojen mukaan koripallon NBA-seura Los Angeles Lakers ja laitahyökkääjä LeBron James ovat sopineet kahden vuoden ja 97,1 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen. Sopimus pitää Jamesin Los Angelesissä vuoteen 2025. Erilaisten bonusten myötä sopimuksen arvo voi nousta jopa 111 miljoonaan dollariin.

37-vuotiaan Jamesin oli määrä tulla vapaaksi agentiksi tämän kauden jälkeen. Viime kauden All-Star-tauon aikana hän aiheutti kohua, kun hän kertoi The Athleticille, että “ovi ei ole kiinni” mahdollisuudesta palata kotikaupunkiinsa Clevelandiin pelaamaan Cavaliersissa. James aloitti NBA-uransa Clevelandissa pelaten siellä seitsemän kautta sen jälkeen, kun seura varasi hänet ykköskierroksella.

James pelasi neljä kautta Miamissa ennen kuin palasi Clevelandiin toista jaksoa varten neljäksi vuodeksi. James liittyi Lakersiin vuonna 2018 ja on tehnyt neljän kauden aikana keskimäärin 27 pistettä, 8,2 syöttöä ja kahdeksan levypalloa. 18-kertainen All-Star-pelaaja on voittanut neljä NBA-mestaruutta 19-vuotisen ammattilaisuransa aikana.

James kertoi aiemmin tänä vuonna, että hän aikoo pelata NBA-uransa viimeisen kauden poikansa Bronny Jamesin kanssa. Hänen on odotettava vähintään kaksi kautta ennen kuin hänen poikansa on valintakelpoinen NBA:n varaustilaisuudessa.

BO LKV Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo