Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nyrkkeilijä Robert Helenius sai elämänsä ottelun! – Vastassa hyvinkin tuttu iskijä

Robert Helenius nyrkkeily
AOP

Suomen nyrkkeilyn raskaan sarjan ykkösnimi Robert Helenius sai keskiviikkona vahvistuksen uransa kovimmalle ottelulle. Vastaan asettuu mestari-iskijä Deontay Wilder.

Raskaan sarjan nyrkkeilijä Robert Helenius pääsee haastamaan maailman kovimpiin raskassarjalaisiin kuuluvan yhdysvaltalaisen Deontay Wilderin lokakuun 15. päivä Yhdysvalloissa New Yorkin osavaltion New Yorkin kaupungin Brooklynin kaupunginosassa. Edellisessä ottelussaan ahvenanmaalainen peittosi puolalaisen Adam Kownackin.

– On hienoa olla takaisin Barclays Centerissä vielä suuremmassa ottelussa kuin edellinen. Olen odottanut tätä mahdollisuutta pitkään ja aion olla valmis, Helenius hehkutti.

Helenius on jahdannut jo pitkään MM-titteliottelua. Nyrkkeilyliitto WBC on jo antanut uhkavaatimuksen raskaan sarjan mestarilleen Tyson Furylle siitä, että miehen on joko puolustettava mestaruusvyötään tai luovutettava se. Helenius-Wilder-ottelussa saatetaan siis otella jopa WBC:n mestaruusvyöstä.

– Aion tuottaa vielä suuremman järkytyksen kuin tein Kownackin kanssa. Tavoittelen mestaruusvyötä, joten tämä ottelu valmistelee minua sitä tavoitetta kohti, Helenius uhosi.

– Minusta voi tulla maailman paras raskassarjalainen vain voittamalla parhaan, ja sen aion tehdä 15. lokakuuta.

Myös Wilder odottaa innolla paluuta kehään. Helenius on tuttu sparrausvastustaja miehelle.

– Tämä on ollut pitkä matka minulle ja tästä päivästä lähtien se jatkuu. Mietin niin monta kertaa, pitäisikö minun pysyä poissa bisneksestä vai palata takaisin.

– Kun sain patsaan kotikaupungissani ja näin monien ihmisten saapuvan juhlimaan kanssani ja perheeni kanssa, nähdäkseni kaikki tunteet, aikuiset miehet itkivät lastensa edessä ja sanoivat minun olevan todellinen kuningas. Se sai minut tuntemaan, että työni ei ole tehty, yhdysvaltalainen hehkutti.

Voitto ei jää itseluottamuksesta kiinni Wilderillakaan.

– Joten, tässä olen jälleen ja odotan innolla paluuta kehään. Odotan innolla saapumista Barclays Centeriin, paikkaan, jossa olen kokenut tuhoisimmat tyrmäykseni ja paikkaan, jota pidän toisena kotinani.

– Missä kaikki Bombzquad-ihmiseni ovat? On aika laittaa sotavarusteesi päälle. Ja mennään töihin, kulta. Bombzquad on palannut!

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit