Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Yhdysvaltain avoimessa tennisturnauksessa tehdään historiaa – Panokset kovemmat kuin koskaan

Yhdysvaltain avoin tennisturnaus tennis
AOP

Elo-syyskuussa pelattava Yhdysvaltain avoin tennisturnaus päättää tenniskauden grand slam -turnausten osalta. Turnaus julkaisi palkintotietonsa torstaina ja tämän kauden turnaus on kaikkien aikojen rahakkain.

Tenniskauden joka vuosi huipentava Yhdysvaltain avoin tennisturnaus kuuluu arvostettujen grand slam -turnausten joukkoon. Osallistujalista on aina vaikuttava ja palkintopotit suuria. Nyt turnaus on julkistanut historiansa suurimman kokonaispalkintopotin.

Kokonaispalkintopotti on tämän kauden turnauksessa 60,1 miljoonaa dollaria. Viime kaudella se oli 57,5 miljoonaa dollaria. Jokainen osallistuja saa jo avausottelustaan 80 000 dollaria ja avausotteluiden voittajat 121 000 dollaria.

Tämän jälkeen palkintorahat kasvavat jokaisella kierroksella. Puolivälieriin selvinneet pelaajat tienaavat 445 000 dollaria, kun taas välieriin selvinneille taataan 705 000 dollaria.

Huikein potti odottaa kuitenkin portaiden päässä, turnauksen finaalissa. Toiseksi sijoittunut ansaitsee 1,7 miljoonaa dollaria, kun taas voittaja saa nimensä kaiverrettuna pokaaliin ja 2,6 miljoonaa dollaria, 100 000 dollaria enemmän kuin viime vuoden voittaja.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis