Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Amerikkalaisen jalkapallon tähtipelinrakentaja Deshaun Watson sai ankaran tuomion seksuaalirikoksistaan

Deshaun Watson pelinrakentaja Cleveland Browns
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjan tähtipelinrakentaja Deshaun Watson on vakavissa oikeudellisissa ongelmissa. Miestä syytetään lukuisten naisten ahdistelusta.

Mediatietojen mukaan amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjan Cleveland Brownsin pelinrakentaja Deshaun Watson saa 11 ottelun pelikiellon. Alunperin pelikiellon mitaksi määrättiin kuusi ottelua. Kiellon lisäksi Watson on saanut viiden miljoonan dollarin sakon, joka on suurin pelaajalle koskaan NFL:n historiassa annettu sakko. Sovintoratkaisu edellyttää myös, että Watson noudattaa ammattimaista hoitosuunnitelmaa.

NFL:n komissaari Roger Goodell on kommentoinut Watsonin tilannetta julkisesti.

– Deshaun on sitoutunut tekemään kovaa työtä itsensä kanssa, mikä on välttämätöntä hänen palatakseen NFL:ään. Tämä sovinto edellyttää ammattimaisen arviointi- ja hoitosuunnitelman noudattamista, merkittävää sakkoa ja merkittävämpää pelikieltoa.

Mediatietojen mukaan Watsonin paluu on riippuvainen hänen pysymisestään ​​hoitosuunnitelmassa. Jos hän ei noudata sitä, NFL voi viivästyttää hänen paluutaan, mikä voi johtaa pidempään pelikieltoon.

Watson kommentoi olevansa iloinen voidessaan jättää osan sotkusta taakseen.

– Olen kiitollinen kurinpitoprosessin päättymisestä ja olen erittäin kiitollinen siitä valtavasta tuesta, jota olen saanut lyhyessä ajassa Browns-organisaatiossa. Pyydän vielä kerran anteeksi tämän tilanteen aiheuttamaa kipua. Otan vastuun tekemistäni päätöksistä.

Watson pyörsi kuitenkin jossain määrin puheitaan myöhemmin.

– Aion jatkaa syyttömyyteni puolustamista. Se, että ratkaisuja ja sellaisia ​​asioita tapahtuu, ei tarkoita, että henkilö olisi syyllinen mihinkään, mies totesi torstaina.

Watsonin päätös hyväksyä NFL:n sovintotarjous tarkoittaa, että tapaus on virallisesti ohi urheilun näkökulmasta. Watson jättää väliin Clevelandin kauden 11 ensimmäistä peliä ennen kuin hän palaa joukkueeseen 28. marraskuuta. Mies saa osallistua harjoituskauteen aina 30.8. saakka ja hän saa palata joukkueen pariin 14.11. alkaen.

Watsonin ollessa sivussa Brownsin pelinrakentajana aloittanee Jacoby Brisset. Toisena vaihtoehtona pidetään pelaajakauppaa.

Sovintoesityksen takana pitkä ja monimutkainen soppa

Vaikka Watson torjui sovintotarjouksen viime kuussa, hän ei voinut hylätä tarjousta tällä kertaa. NFL:n päätös valittaa alkuperäisestä rangaistuksesta antoi valttikortit sarjalle, koska valitusta valvoi entinen New Jerseyn oikeusministeri Peter C. Harvey, jonka Goodell nimitti.

Sovinnosta on arveltu, että sen etu Watsonille on se, että hän pääsi melko vähillä vaurioilla eteenpäin. NFL:n etu on se, että asiaa ei tarvinnut viedä liittovaltion tuomioistuimeen, joka olisi pitkittänyt ja kallistanut koko prosessia.

Koko sotku alkoi maaliskuussa 2021, kun Watson joutui siviilioikeuteen hierojan kanssa, joka syytti häntä seksuaalisesta väärinkäytöksestä. Oikeudenkäyntien kokonaismäärä nousi lopulta 24:ään, vaikka Watson ratkaisi 23 tapausta viimeisen kahden kuukauden aikana.

Browns hankki Watsonin maaliskuussa 2022 tietoisena siitä, että miehellä oli käynnissä useita oikeusjuttuja ja hän oli saamassa niistä todennäköisesti tuomiot.

Mediatietojen mukaan NFL harkitsee vielä valittamista pelinrakentajan tuomiosta, koska se haluaisi miehelle vuoden pelikiellon. Kaikki on vielä kuitenkin täysin auki.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut