Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Yleisurheilu

Hurjia kaaria luvassa! – Voittaako Daniel Ståhl jälleen EM-kultaa?

Ruotsin Daniel Ståhl on miesten kiekonheiton olympiavoittaja ja maailmanmestari
AOP

Saksan suurkaupunki Munchenissä käydään tällä hetkellä yleisurheilun EM-kisoja. Perjantaina on luvassa suomalaisittain iso ilta, kun mahdollisuudet ovat jopa neljään mitaliin. Yksi illan mielenkiintoisimmista kenttälajeista on kuitenkin miesten kiekonheitto, josta voidaan odottaa todella kovatasoista. Hallitsevana maailmanmestarina kiekkokisaan lähtee Slovenian jätti Kristjan Ceh.

Saksan Munchenissä käydään perjantaina äärimmäisen mielenkiintoinen kenttälajifinaali, kun miesten kiekonheitossa on jaossa EM-kulta. Kisasta on odotettavissa äärimmäisen mielenkiintoinen, sillä voittajasuosikkeja on useita. Suurin suosikki kisaan on Slovenian Kristjan Ceh, joka on Eugenesta hallitseva maailmanmestari. Ceh heitti karsinnassa pisimmän heiton, kun yli kaksimetrinen järkäle paiskasi yli 69 metrisen heti ensimmäisellä kierroksella.

Cehin kovimpina haastajina ovat Liettuan Mykolas Alekna ja Andrius Gudzius. Heidän lisäksi Ruotsin kaksikko Daniel Ståhl ja Simon Pettersson on äärimmäisen kova kaksikko tässä kisassa. Heidän taustallaan on vielä Itävallan Lukas Weisshaidinger, jolla on ominaisuudet heittää yli 70 metrinen heitto.

Kisaan lähdettäessä vain kolme miestä ovat onnistuneet heittämään yli 70 metriä urallaan. Ceh, Ståhl ja Pettersson omaavat yli 70 metrin ennätykset, ja jokainen urheilija on onnistunut yli 70 metrin heitossa myös tänä vuonna. Ceh on näistä ainoa, joka on heittänyt stadionolosuhteissa kauas ja se tapahtui Eugenen MM-finaalissa, jossa voittotulos oli hämmästyttävän kova 71,13.

Miesten kiekonheiton loppukilpailu käynnistyy kello 21.20 Suomen aikaa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu