Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Golf

LIV Golfin pelaajasopimuksen yksityiskohtia vuoti julkisuuteen – Tarkkaa mikromanagerointia ilmassa

LIV Golf Invitational Series golf
AOP

Uusi LIV Golf -kiertue on ravistellut golfpiirejä kovalla otteella ja haalinut useita nimekkäitä pelaajia riveihinsä huolimatta muun muassa PGA Tour -kiertueen kovasta vastustuksesta. Nyt julkisuuteen on vuotanut tietoja LIV:n sopimusehdoista pelaajilleen.

Mediatietojen mukaan muun muassa Wall Street Journal on tarkistanut pelaajille tarjotun LIV Golfin sopimusluonnoksen. Kaikista yksityiskohdista ei tiedetä, koskevatko ne kaikkia pelaajia, mutta moneen asiaan on saatu nyt selvyyttä.

Tietojen mukaan pelaajille maksetaan miljoona dollaria suurten kilpailujen voittamisesta. Pelaajien on käytettävä LIV Golf -asuja ja pelaajat eivät saa antaa haastatteluja ilman lupaa. Pelaajien tulee myös auttaa rekrytoimaan muita pelaajia liittymään LIV Golfiin.

LIV sallii myös useimmat henkilökohtaiset sponsorit ja pelaajat saavat käyttää melko vapaasti niiden tuotteita. Sopimuksen mukaan pelaajat ovat LIV Golfille urakoitsijoiden asemassa ja vastaavat itse kaikista kuluistaan. LIV omistaa kuitenkin lähes kaikki mediaoikeudet sen tapahtumissa.

LIV:n tiedottaja kommentoi julkisuudessa esitettyjä kommentteja sopimuspohjasta suorasanaisesti.

– LIV Golf on start-up-yrityksenä ylpeä voidessaan tarjota golfaajillemme kilpailukykyisiä sopimuksia. Tulevaisuutemme on valoisa ja olemme edelleen innoissamme pelaajien ja fanien reaktioista.

Rumemman puolen LIV:n noususta on muodostanut se, että kilpaileva PGA Tour on asettanut LIV:n riveihin siirtyneet pelaajat pelikieltoon omissa turnauksissaan. Tämä tapahtui kaiken huipuksi kesken kauden. Moni pelaaja on haastanut PGA:n myös oikeuteen tästä syystä, mutta ilman menestystä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf