Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Yleisurheilun MM-kisoihin hurjat tulosrajat – Suomalaisilla tekee tiukkaa

Yleisurheilukuva
AOP

Yleisurheilussa käydään myös vuonna 2023 MM-kilpailut. MM-kisat käydään Unkarin pääkaupungissa Budapestissa. MM-kisat käydään elokuussa Kalevan Kisojen jälkeen. Aikatauluna on 19-27. elokuuta. Kisoihin julkaistiin tuoreeltaan tulosrajat jotka ovat varsin kovat kuten totuttua.

Yleisurheilussa käydään koronapandemian vuoksi kahtena vuotena putkeen MM-kisat. Vuonna 2022 MM-kisat käytiin Yhdysvaltain Oregonin osavaltion Eugenen kaupungissa ja vuonna 2023 palataan päiväjärjestykseen, kun kisat käydään Unkarissa. Unkarissa kisakaupunkina toimii pääkaupunki Budapest.

Eugenen ja Dohan MM-kisoihin oli käytössä niin rajat kuin maailman ranking. Sama systeemi on käytössä, kun kilpailijoita aletaan järjestämään Budapestin kisoihin. MM-kisoihin pitkille kävelymatkoille ja maratonille ikkuna tuloksien tekoon aukesi jo ensimmäinen joulukuuta 2021 ja menee kiinni 30. toukokuuta 2023.  10 ja 20 kilometrin kävelyihin sekä moniotteluihin ikkuna on auki tämän vuoden tammikuun lopusta aina heinäkuun 30. päivään 2023. Muissa lajeissa tulokset jotka on tehty heinäkuusta heinäkuuhun, otetaan mukaan.

Kenttälajeissa tapahtuu merkittävä muutos sillä ennen kisoihin on otettu 32 urheilijaa, mutta jatkossa kisoissa on mukana 36 urheilijaa. Se avaa muun muassa monelle suomalaiselle mahdollisuuden kisoihin mukaan rankingin kautta, sillä tulosrajat toteutuvat vain harvojen urheilijoiden kohdalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu