Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Emil Ruusuvuori loistavasta tilanteesta Winston-Salemin turnaukseen! – Säästää yhden ottelun

Emil Ruusuvuori selvitti tiensä karsintojen kautta Queen's Clubiin.
AOP

Suomen miestenniksen ykköstähti Emil Ruusuvuori valmistautuu kiivaasti vuoden neljänteen ja samalla viimeiseen Grand Slam -turnaukseen. Reilun viikon päästä käynnistyy Yhdysvalloissa US Open, jossa on jaossa 2000 ATP-pistettä. Tällä viikolla pelataan Cincinnatin Masters-1000 -kilpailu, mutta ensi viikolla on luvassa ATP-250 -tason turnaus Winston-Salemissa.

Emil Ruusuvuori lähtee sijoitettuna pelaajana urallaan ensimmäistä kertaa ATP-tason turnaukseen, kun Winston-Salemin turnaus on luvassa ensi viikolla. Ruusuvuori on turnauksessa sijoitettu yhdeksänneksi ja pääsee suoraan toiselle kierrokselle. Ruusuvuori on näin varmistanut kymmenen ATP-pistettä ja pienen tienistin turnauksesta, jossa on mukana 48 pelaajaa. US Openissa suomalainen ei ole sijoitettuna 32 pelaajan kaavioon vaikka pari kärki pelaajaa puuttuukin.

Winston-Salemissa Ruusuvuori kohtaa toisella kierroksella joko Ranskan Adrian Mannarinon tai karsijan. Kyseisen turnauksen ykkössijoitettu pelaaja on Bulgarian Grigor Dimitrov. Turnauksen alakaaviossa, josta Ruusuvuori löytyy on myös turnauksen kakkossijoitettu pelaaja, joka on Hollannin Botit van De Zandschulp. Suomalainen ja hollantilainen kohtaavat aikaisintaan välierässä. Ruusuvuoren ensimmäinen sijoitettu pelaaja jota vastaan hän joutuu mahdollisesti pelaamaan on Espanjan kahdeksanneksi sijoitettu Albert Ramos. Tämä tapahtuisi kolmannella kierroksella mikäli suosikit pitää pintansa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis