Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Venäjän tennistähti täysin suvereeni – Murskasi yhdysvaltalaistähden

Daniil Medvedev kaatoi Taylor Fritzin Cincinnatissa
AOP

ATP-kiertueella pelataan tällä hetkellä Cincinnatin Masters-1000 -tason turnausta, jossa ensimmäinen neljästä välieräpelaajasta on selvillä. Tämä on turnauksessa ykköseksi sijoitettu Daniil Medvedev, joka kaatoi kovassa vireessä tällä kaudella olleen nuoren yhdysvaltalaisen.

ATP-listan kärkinimi, Venäjän Daniil Medvedev jatkoi hurjaa virettään Ohion Cincinnatissa pelattavassa Masters-1000 -tason turnauksessa. Ykkössijoitettu venäläinen marssi turnauksessa välieriin kaadettuaan puolivälierässä Yhdysvaltain nuorisotähti Taylor Fritzin 2-0 -erin.

Ottelun ensimmäinen erä oli äärimmäisen tasainen ja Medvedev oli useasti hukassa syöttöjensä kanssa. Fritzillä oli lukuisia murtopalloja erässä, mutta ei onnistunut murtamaan vastustajansa syöttöä. Lopulta erässä edettiin katkaisupeliin, joka meni selvin lukemin hurjat katkaisupelitilastot omaavalle Medvedeville 7-1 -lukemin. Medvedev on urallaan voittanut 20 katkaisupeliä Masters-1000 -tason turnauksissa. Katkaisupelejä on nähty venäläisen otteluissa 26 kappaletta.

– Tämä on mahtava kuulla. Me pidämme katkaisupelejä aina pienenä lottoarvontana ja minusta se on myös hieman sitä. Muistan että vuonna 2019 minulla oli ihan hurja voittoputki katkaisupelissä. Joku kertoi minulle, että voitin useita katkaisupelejä putkeen. En nyt muista oliko se määrä kahdeksan vai 12, mutta kuitenkin olin innoissani siitä. Yritän vain voittaa joka pisteen. Joskus voitat ja joskus et, mutta 20-6 on kova tilasto ja olen ylpeä siitä, kommentoi Medvedev ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Ottelun toisessa erässä Medvedev piti helposti heti ensimmäisen syöttönsä ja mursi perään Fritzin syötön. Tästä ei yhdysvaltalainen enää toipunut vaan venäläinen karkasi erässä 6-3 -voittoon.

Medvedev kohtaa välierässä joko Kreikan Stefanos Tsitsipasin tai John Isnerin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis