Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Ralli

Virolaisjohdossa Belgian rallin päätöspäivään

Hyundain rallikuski Ott Tänak.
AOP

Belgian MM-rallissa on äärimmäisen mielenkiintoinen tilanne päätöspäivään lähdettäessä. Kaksi MM-sarjan kovinta suosikkia, Belgian Thierry Neuville ja Suomen Kalle Rovanperä ovat kumpikin ajaneet ulos. Tämä on avannut yllättäjille mahdollisuuden menestykseen ja sitä kokenut virolaiskuski on käyttämässä hyödyksi.

Rallin MM-sarjaa ylivoimaisesti johtava Toyotan Kalle Rovanperä ajoi ulos Belgian MM-rallin alkuvaiheessa. Tämä avasi loistavan mahdollisuuden muille kiriä johtoa kiinni. Belgian Thierry Neuville johti toisena päivänä rallia kunnes ajoi ulos 15. erikoiskokeella. Neuville piti yhdessä Rovanperän kanssa useaan otteeseen kovinta vauhtia lauantain erikoiskokeissa.

Kisaa johtaa ennen päätöspäivää MM-sarjassa toisena oleva Viron Ott Tänak. Toisena on Toyotan Elfyn Evans, joka on kuitenkin iskuetäisyydellä, kun eroa kärkeen vain reilut kahdeksan sekuntia. Kisassa kolmantena on suomalaisväriä, kun Toyotan Esa-Pekka Lappi on reilut 69 sekuntia Tänakia perässä.

Päätöspäivänä ajetaan yhteensä neljä erikoiskoetta ja paljon on pelissä. Lappi on ilman virheitä varmasti kolmas, mutta rallin voittaja on epäselvä. Ratkaisut saattavat jäädä jopa viimeiseen erikoiskokeeseen, joka ajetaan kahden jälkeen iltapäivällä.

Kävi rallissa lopulta ihan mitä tahansa, niin Rovanperä jatkaa MM-sarjan ylivoimaisessa johdossa ennen Tänakia tai Neuvillea.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli