Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Ralli

Rallin päätöspäivä vailla yllätyksiä – Virolaiskuski nousi MM-sarjassa toiseksi

Ott Tänak juhli voittoa Belgiassa.
AOP

Rallin MM-sarjan Belgian osakilpailu päättyi kuin päättyikin virolaisjuhliin. Hyundaita käskyttävä Viron Ott Tänak juhli voittoa, kun aiemmin kisassa metsään ajaneet Kalle Rovanperä ja Thierry Neuville eivät enää osallistuneet voittotaisteluun. Rallin päätöspäivänä ajettiin neljä erikoiskoetta ja näiden aikana kärki ei muuttunut miksikään lauantaista.

Belgian MM-rallissa kisan voitto meni Viroon, kun Ott Tänak oli vahvin Hyundain kanssa. Voitto oli Tänakille kauden kolmas. MM-ralleissa voittoja on mennyt vain kolmelle eri kuljettajalle, kun rallilegenda Sebastian Loeb vei kauden ensimmäisen rallin Monte Carlossa. Tämän jälkeen vain Tänak ja MM-sarjaa johtava Kalle Rovanperä ovat juhlineet voittoja.

MM-sarjaa on jäljellä enää neljä osakilpailua ja suomalainen johtaa sarjaa tuntuvalla 72 pisteen erolla.

Belgian MM-rallissa toiseksi ajoi Toyotan Brittikuski Elfyn Evans. Evans jäi kärjestä vaivaisen viiden sekunnin päähän. Kolmas rallissa oli niin ikään Toyotalla ajava Esa-Pekka Lappi. Lappi on MM-sarjassa seitsemäntenä 147 pistettä Rovanperän takana.

Sunnuntaina ajetuista neljästä erikoiskokeesta kaksi ensimmäistä menivät Evansin nimiin ja kolmas Tänakille. Rallin päättäneen PowerStagen vei nimiinsä Rovanperä.

MM-sarjan kymmenes osakilpailu ajetaan Kreikassa, kun luvassa on Akropolis-ralli. Soralla ajettava kisa on kokonaismitaltaan lähelle Suomen MM-rallia. Akropolis-ralli on mitaltaan 305 kilometriä pitkä. Syyskuussa on kaiken kaikkiaan kaksi rallia, lokakuussa yksi ja marraskuussa MM-sarja päättyy Japanissa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli