Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Yleisurheilu

Kestävyysjuoksija Alisa Vainio taustoitti pettymystään: “Maraton on aina armoton laji”

Alisa Vainio pitkien matkojen juoksu
AOP

Kestävyysjuoksija Alisa Vainio joutui pettymään yleisurheilun Münchenin EM-kisoissa, kun naisten maraton keskeytyi 30 kilometrin kohdalla terveysongelmiin. Nyt nainen on kertonut asiasta tarkemmin Instagram-tilillään.

Alisa Vainio julkaisi maanantaina Instagram-päivityksen, jossa kertoi tilanteestaan. Nainen taustoitti myös yleisurheilun EM-kisoissa tapahtunutta keskeytystä.

– Tälle kesälle tarjoutui poikkeuksellinen mahdollisuus juosta kaksi arvokisamaratonia. Startit olivat lähekkäin ja palautuminen oli haasteellista, mutta mielestäni onnistuin siinä kuitenkin hyvin. Harva ymmärtää, millainen fyysinen ja psyykkinen työ vaadittiin, että alle kuukausi Eugenen jälkeen seisoin hyvässä vireessä lähtöviivalla Münchenissä. Tällä kertaa kisapäivälle sattui huonoin mahdollinen tuuri ja leikki jäi kesken.

Pitkien matkojen juoksija on punninnut tapahtunutta tarkkaan.

– Nyt, kun kaikki on selvillä ja olen parempaan päin, haluan jakaa tarinani. Lähtökohdat kisaan olivat kunnossa, ja oli muutenkin huippua päästä viivalle muiden suomalaisten kanssa. Jossain kymmenen kilometrin kohdilla huomasin ensimmäistä kertaa, että nyt ei ole kaikki ihan kunnossa. Lihakset eivät ottaneet enää iskutusta vastaan ja päässä jyskytti.

– Maraton on aina armoton laji, ja odottamattomat vaikeudet eivät joka kerta ole voitettavissa. Tein kaikkeni taistellakseni olotilaa vastaan, mutta se ei enää riittänyt. Keskeyttämisen jälkeen istuin tunnin verran tien reunassa, enkä tiennyt miten toimia. Olokin huononi entisestään. Myöhemmin sain varmuuden koronasta. Kukaan ei halua keskeyttää näissä kilpailuissa, mutta joskus se on ainoa mahdollisuus.

Vainio jatkaa edelleen pää pystyssä kohti uusia haasteita.

– Olen pari vuotta ollut kilpailematta omasta päätöksestäni ja tämä kausi on tuonut itselleni paljon hyvää ja muistuttanut, että tykkään kilpailla erityisesti itselleni. Mikään työ ei mene koskaan hukkaan ja uusia mahdollisuuksia tulee vielä, hän päätti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Alisa (@alisavainio) jakama julkaisu

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu