Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Koripallotähti Kevin Durantin siirtosaaga sakenee – Huhuissa pyörii jo kuusi joukkuetta

Kevin Durant laitahyökkääjä Brooklyn Nets
AOP

Koripallon NBA-sarjan Brooklyn Netsin tähtilaituri Kevin Durant on ollut siirtohuhujen keskellä jo pitkään. Nyt huhut ovat taas saaneet uutta virtaa alleen.

Laitahyökkääjä Kevin Durant on ehtinyt edustaa koripallon NBA-seura Brooklyn Netsiä vasta kolmen kauden ajan, mutta haluaa jo muualle jouduttuaan ongelmiin muun muassa pelitoveriensa ja korona-rajoitusten kanssa.

Durant teki Netsille pelaajakauppapyynnön 30.6. Tällöin hän mainitsi NBA:n Phoenix Sunsin ja Miami Heatin suosikkikohteikseen. Sittemmin lista on kasvanut Boston Celticsillä, Toronto Raptorsilla sekä Philadelphia 76ersillä. Joukkueet ovat tarjonneet mitä villeimpiä kauppaehdotelmia Durantin saamiseksi.

Nyt joukkoon on liittynyt myös Memphis Grizzlies. Joukkue on tarjoamassa vaihdossa mediatietojen mukaan useita pelaajavarausoikeuksia ensisijaisesti. Grizzliesillä löytyy myös laadukkaita pelaajia, mutta se ei ole tiettävästi halukas luopumaan heistä. Nets puolestaan ei ole tiettävästi kiinnostunut pelkistä varausoikeuksista kauppatavarana.

NBA-seurojen harjoitusleirien alkuun on noin kuukausi aikaa ja niiden lähestyessä myös tunnetusti pelaajamarkkinat aktivoituvat. On ollut jo pitkään päivänselvää, että Durant haluaa pois New Yorkista, mutta siirtokohde on ollut auki. Myös Nets on todennut suoraan haluavansa eroon laituristaan.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo