Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Potkut saanut UFC-vapaaottelija jälleen kohun keskellä – Jäi kiinni huumetestissä

vapaaottelu
AOP

Ukrainalainen vapaaottelija Askar Možarov on jälleen kohun keskellä. Mies sai potkut UFC-promootiosta tulostensa vääristelyn vuoksi ja nyt mies on ottelukiellossa kärähdettyään huumetestissä.

Vapaaottelija Askar Možarov sai pikaiset potkut UFC-promootiosta hänen jäätyään kiinni ottelutulostensa vääristelystä. Mies haki sillä epäreilua kilpailuetua UFC-statukseensa. Promootio ei katsonut toimintaa hyvällä, vaan näytti miehelle ovea.

Yhdysvaltain Nevadan osavaltion urheilukomissio tiedotti tiistaina, että ukrainalainen oli antanut positiivisen huumenäytteen kesäkuussa. Näyte otettiin miehen oteltua UFC Fight Night -tapahtumassa yhdysvaltalaista Alonzo Menifieldiä vastaan. Možarovin näytteestä löytyi merkkejä aineenvaihduntamodulaattorista, joka on merkitty kielletyksi aineeksi.

Možarov on mediatietojen mukaan ollut yhteydessä komission kanssa huumetestiä koskevaan ratkaisuun. Päätöksen odotetaan tulevassa kokouksessa.

Itse ottelussa ukrainalainen hävisi teknisellä tyrmäyksellä Menifieldille ensimmäisen erän lopussa. UFC tiedotti vain päiviä myöhemmin antaneensa ottelijalle kenkää.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit