Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Tennislegenda John McEnroe puolustaa maailman parasta: “Hänellä on erittäin vahvat uskomukset, ja niitä on kunnioitettava”

John McEnroe tennislegenda USA
AOP

Serbialainen tennistähti Novak Đoković on edelleen ongelmissa kieltäydyttyään korona-rokotteen ottamisesta. Nyt toinen tennislegenda on asettautunut puolustamaan serbiä.

Yhdysvaltalainen tennislegenda John McEnroe tunnettiin uransa aikana tenniskenttien väriläiskänä ja mies on jatkanut samalla linjalla eläkkeellä ollessaankin. Nyt hän on asettautunut puolustamaan maailman ykköstähteä Novak Đokovićia, kun serbialainen kamppailee päästäkseen Yhdysvaltain avoimeen tennisturnaukseen pelaamaan.

Đoković joutui jättämään aiemmin väliin kauden alussa Australian avoimen tennisturnauksen, koska hänet karkotettiin Australiasta korona-säännösten rikkomisen vuoksi. Serbiä uhkaa sama kohtalo USA:ssa tiukoista korona-säännöksistä johtuen.

McEnroe on kommentoinut Đokovićin tilannetta julkisesti. Mies pitää sitä naurettavana.

– Se ei ole reilua. Se on vitsi.

– Olisin ottanut rokotteen ja pelannut, mutta hänellä on erittäin vahvat uskomukset, ja niitä on kunnioitettava, yhdysvaltalainen paukutti.

McEnroen mielestä korona ei saisi olla näin määräävässä asemassa.

– Tässä pandemian vaiheessa olemme kestäneet jo kaksi ja puoli vuotta ja ihmiset kaikkialla maailmassa tietävät enemmän siitä.

– Ajatus, ettei hän voi matkustaa tänne pelaamaan, on vitsi, mies jatkoi.

McEnroen mukaan tilanne on urheilullisesti erittäin epäreilu.

– Kun on harjoitellut kuukauden tai kuusi viikkoa tietämättä, pääseekö hän pelaamaan, rasittaa henkisesti.

– Aivan kuten silloin, kun hänet heitettiin pois Australiasta. Häneltä kesti kolme tai neljä kuukautta saada päänsä kuntoon.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis