Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Tennistähti Nick Kyrgioksen sorsima katsoja käy vastaiskuun: “Se aiheutti minulle ja perheelleni erittäin suurta vahinkoa ja kärsimystä”

Nick Kyrgios tennis Australia
AOP

Australialainen tennistähti Nick Kyrgios on kohun keskellä, kun hänen Wimbledonin avoimen tennisturnauksen finaalikatsomosta häätämänsä nainen on käynyt vastaiskuun.

Puolalainen asianajaja Anna Palus häädettiin väliaikaisesti Wimbledonin avoimen tennisturnauksen Centre Court -kentän katsomosta kesken miesten kaksinpelin finaalin.

Finaalissa Serbian Novak Đokovićille hävinnyt australialainen Nick Kyrgios valitti ottelun päätuomarille Renaud Lichtensteinille kesken ottelun Paluksesta.

– Hän häiritsee minua, kun syötän Wimbledonin finaalissa. Ei ole isompaa tilaisuutta. Et uskonut minua, ja sitten hän teki sen uudelleen, se melkein maksoi minulle ottelun. Miksi hän on vielä täällä? Hän on humalassa puhumassa minulle kesken pelin, mikä on hyväksyttävää?, Kyrgios meuhkasi.

Lichtenstein totesi tilanteessa, ettei hän tiennyt, ketä Kyrgios tarkoitti. Kyrgios ei jäänyt sanattomaksi.

– Tiedän tarkalleen, kumpi se on, se on mekon kanssa oleva ihminen, joka näyttää siltä, ​​että hän olisi juonut noin 700 drinkkiä, veli, australialainen jatkoi.

Palus, joka saatettiin ulos ennen kuin hänen annettiin palata, kertoi ottelun jälkeen juoneensa vain kaksi drinkkiä ja rohkaisseensa Kyrgiosta. Hän oli ottelussa äitinsä kanssa ja kertoi odottaneensa sitä innolla.

– Finaalin aikana Kyrgios esitti minua vastaan ​​holtittoman ja täysin perusteettoman syytöksen.

– Tämä ei ainoastaan ​​aiheuttanut huomattavaa haittaa päivänä, jolloin minut poistettiin väliaikaisesti areenalta, vaan myös herra Kyrgioksen väärä väite lähetettiin miljoonille ihmisille ympäri maailmaa, ja se aiheutti minulle ja perheelleni erittäin suurta vahinkoa ja kärsimystä, Palus raivosi tiedotteessaan.

Palus päätti tarttua toimeen.

– En ole riitautunut, mutta pitkän harkinnan jälkeen olen tullut siihen johtopäätökseen, että minulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin neuvoa asianajajiani Brett Wilson LLP:ssä nostamaan kunnianloukkauskanteen herra Kyrgiosta vastaan ​​nimeni puhdistamiseksi. Tarve saada todistus ja estää väitteen toistuminen ovat ainoat syyt ryhtyä oikeustoimiin.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis