Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Yleisurheilu

Kävelijä Aleksi Ojala kurjassa tilanteessa: “Tullaan yhä kovempana takaisin”

Aleksi Ojala kilpakävely
AOP

Kävelijä Aleksi Ojala vastasi yhdestä kesän kovimmasta suomalaisesta yleisurheilusuorituksesta, kun mies rikkoi 35 kilometrin kävelyn Suomen ennätyksen yleisurheilun Eugenen MM-kisoissa. Nyt miehen kausi on kuitenkin pilalla.

Vaikka 35 kilometrin kisa taittui yleisurheilun Eugenen MM-kisoissa aikaan 2.28,22 ja toi kisassa 13. sijan, kävelijä Aleksi Ojala ei pystynyt venyttämään menestystään yleisurheilun Münchenin EM-kisoihin. Sijoitus parani yhdellä sijalla 12. tilalle, mutta loppuaika oli yli kymmenen minuuttia huonompi. Mies kertoi tuloksen taustasyyn torstaina Instagram-tilillään.

– Yli 1 400 päivää yhteistä valmennusmatkaa takana, isoin askelin edetty kohti kärkeä, mutta ihan vielä se ei näkynyt tuloksessa kuten toivottiin. MM-kisojen jälkeen luultua pahempi takareisivamma ja kolme viimeistä viikkoa harjoittelusta ennen EM-kisaa menivät säätäen ja minimaalisella harjoittelulla, Ojala kertoo.

Tarkemmissa tutkimuksissa vamman vakavuus ja laajuus selvisivät. Vaihtoehtoja ei ollut kuin yksi.

– Kisassa tulleen uuden takareisikrampin ja magneettikuvan takia kausi oli pakko laittaa pakettiin ja hoitaa jalka kuntoon – mutta tullaan yhä kovempana takaisin, mies vannoi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Aleksi Ojala (@urjalanpoika) jakama julkaisu

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu