Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Koripallolegenda Kobe Bryantin onnettomuudesta käydään taas oikeutta: “Olemme täällä tahallisen käytöksen takia”

Vanessa Bryant Kobe Bryantin leski USA
AOP

Koripallolegenda Kobe Bryant kuoli helikopterionnettomuudessa tammikuussa 2020, mutta mies ei saa vieläkään hautarauhaa. Nyt oikeus on kuitenkin tekemässä päätöstä miehen onnettomuuskuvien käytön seurauksista.

Koripalloilija Kobe Bryantin leski Vanessa Bryant on käynyt Koben kohtalokkaan helikopterionnettomuuden jäljiltä oikeutta kuvista, jotka otettiin onnettomuuspaikalta. Niissä oli runsaasti arkaluontoista materiaalia ja niitä on levitetty ympäriinsä muun muassa pelastusviranomaisten toimesta.

Vanessa on saanut taustatukea toiselta onnettomuuden leskeltä, vaimonsa Sarah Chesterin ja tyttärensä Payton Chesterin menettäneeltä, Chris Chesteriltä. Parivaljakko on hakenut yhteensä 42,5 miljoonan dollarin korvauksia jaettujen kuvien aiheuttamista kärsimyksistä.

Chrisin asianajaja Jerry Jackson oli tiukkasanainen puheenvuorossaan.

– Todisteet tässä tapauksessa ovat dramaattisia ja traagisia. Se tuhosi Chrisin oikeuden ja vei hänen arvonsa epäinhimillisesti ja he nauroivat sille, Jackson tylytti.

Vanessan asianajaja Craig Lavoie jakoi oman näkemyksensä loppupuheenvuorossaan.

– 44 vuotta sitten tänään Yhdysvaltain Pennsylvanian Philadelphiassa, Kobe syntyi. Tänään on hänen syntymäpäivänsä, ja on kunnia olla täällä edustamassa rouva Bryantia.

– Pyydämme oikeutta hänen puolestaan ​​ja hänen tyttärensä Gianna Bryantin puolesta, joka olisi 16-vuotias, jos hän olisi edelleen kanssamme. Ilman tuhoisaa, elämää musertavaa onnettomuutta. Mutta emme ole täällä onnettomuuden takia. Olemme täällä tahallisen käytöksen takia.

Pelastusviranomaiset saivat runsaasti kuraa niskaansa

Lavoie tylytti pelastusviranomaisia niiden toiminnasta onnettomuuspaikalla.

– Yhdysvaltain Kalifornian Los Angelesin piirikunnan šeriffin osaston ja piirikunnan palokunnan työntekijät loukkasivat Vanessan ja Chrisin perustuslaillisia oikeuksia jakamalla onnettomuuspaikkakuvia yleisön kanssa.

Lavoie syytti myös lukuisia poliiseja ja palomiehiä siitä, että he esittivät valokuvia – joissa kerrottiin olevan rinteessä levinneitä irrotettuja ruumiinosia – perheenjäsenille, ystäville ja baarimikolle sekä gaalapalkintotilaisuudessa.

Lavoie kertoi myös, että Vanessa kärsii jatkuvasta ahdistuksesta siitä, että hirvittävät kuvat saattavat nousta uudelleen esiin joskus.

– Hän on kauhuissaan ja peloissaan, ja kun hän menee nukkumaan, hän ajattelee niitä kuvia. Jonain päivänä hänen täytyy selittää muille lapsilleen, mitä šeriffin osasto teki heille, kun he olivat haavoittuvia tuolla kukkulalla. Kobe arvosti perhettä, eikä hän voinut suojella häntä. Häntä ahdistaa, että nämä kuvat tulevat esiin.

Jackson puolestaan kertoi, että Chrisin täytyi lopettaa talousneuvojan työnsä ja hän traumatisoitui rakkaan vaimonsa ja tyttärensä kuoleman jälkeen. Asianajaja lisäsi, että 48-vuotias vajosi vieläkin syvempään masennukseen ja alkoi juoda saatuaan selville, että ensiapuhenkilöt jakavat kuvia heidän jäänteistään.

– He eivät koskaan pyytäneet anteeksi, eivät koskaan ottaneet yhteyttä herra Chesteriin. He eivät koskaan välittäneet.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo