Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Ralli

M-Sportin WRC-talli ui syvällä – Tallipäällikkö uskoo parempaan huomiseen

Jari Huttunen ralli M-Sport
AOP

Rallin MM-sarjan kärkikahinoissa painiva M-Sport on ollut viime kisoissa vaikeuksissa, kun sen kuljettajat ovat useaan kertaa ajaneet ulos. Tästä on kertynyt niin kilpailullista kuin taloudellistakin riesaa.

M-Sportin tallipäällikkö Richard Millener on saanut viime kisoissa runsaasti päänsärkyä. Tallin autot ovat olleet jatkuvasti osallisena kolareissa ja takamatka niin kuljettajien kuin tallienkin MM-taistossa kasvaa kasvamistaan.

Yksi Millenerin päähuolenaiheista on ollut tallin tähtikuskin Craig Breenin toilailu. Mies on ajanut ulos kolmesti kolmessa viimeisimmässä osakilpailussa. Millener ei kuitenkaan usko, että Breenin penkittäminen toisi parannusta tilanteeseen.

– Kaikki ei tietenkään ole kiinni ajatuksistani ja päätöksistäni, mutta minun puolestani en tekisi niin.

– Allekirjoitimme Craigin kanssa sopimuksen kokonaisista kausista, emme osista, ja rehellisesti sanottuna en usko, että se auttaisi mitään.

Millener uskoo, että rankaisutoimilla olisi pikemminkin päinvastainen vaikutus.

– Luulen, että se vain pahentaa sitä ongelmaa, että saa sinut tuntemaan olosi huonommaksi, jos olen rehellinen. Joo, emme ole tyytyväisiä saamiimme tuloksiin, mutta ei myöskään Craig, enkä usko, että meidän välillämme tarvitsee sanoa mitään tästä.

– On aivan selvää, mitä haluamme nähdä. Meidän täytyy vain tukea häntä ja palata takaisin. Jäljellä on neljä kisaa, joista kaksi on melko uusia kaikille, joten hänellä on vielä mahdollisuuksia tehdä se. Tiedämme edelleen, että auto pystyy siihen, joten meidän on vain jätettävä huonot taaksemme ja keskityttävä uudelleen ja lähdettävä uudelleen, Millener painotti.

Uskoa tulevaisuuteen riittää

Millener uskoo M-Sportin Ford Puman suorituskykyyn. Tulosten heikkous kyrsii kuitenkin suuresti.

– Se on hyvin vaikeaa. Asetat heille paineita tehdä paremmin, se ei toimi. Et anna heille painetta, vain nauttimaan itsestään, se ei ole toiminut.

– Mutta se kaikki liittyy yhteen. Lopulta se ei ole vain M-Sport. On monia kumppaneita tämän toteuttamiseksi.

Yhteistyökumppaneiltakin voi loppua usko jossain kohtaa. Millener ei murehdi siitä.

– Jos haluat olla täysin negatiivinen ihminen, voisi sanoa, että jotkut kumppaneista päättävät, että se ei toimi heille ja rahoitus menee, niin siitä tulee meille erittäin hankalaa. Lopulta heidän on työskenneltävä kanssamme.

– Automme voitti WRC-rallin, joten auto ei ole huono. Meidän on vain oltava parempia kuin nyt.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli