Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Nyt se varmistui – Tenniksen US Open menettää ykköstähtensä

Novak Djokovic voitti Wimbledonin.
AOP

Tenniksen miesten maailman ykköstähti Novak Đoković sai lopullisen tyrmäyksen osallistumishaaveilleen Yhdysvaltain avoimessa tennisturnauksessa.

Serbialainen tennistähti Novak Đoković on ollut vankkumaton kannassaan korona-rokotteiden suhteen. Mies kieltäytyy rokottautumasta ja se aiheutti hänelle jo pelikiellon tenniksen Australian avoimeen tennisturnaukseen sekä ongelmia australialaisviranomaisten kanssa.

Serbialainen pääsi pelaamaan Wimbledonin avoimessa tennisturnauksessa ja odotti viime hetkeen saakka, jos USA olisi taipunut muuttamaan tai joustamaan korona-sääntöjään.

Kuitenkin keskiviikkona Yhdysvaltojen Tautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen kansainvälisen matkailun ohjeet päivitettiin. Päivityksen sisältö oli yksiselitteinen.

– Muut kuin Yhdysvaltojen kansalaiset, muut kuin Yhdysvaltojen maahanmuuttajat: sinun on näytettävä todiste siitä, että olet rokotettu täysin hyväksytyn korona-rokotteen perussarjalla ennen kuin nouset lennolle Yhdysvaltoihin. Vain rajoitetut poikkeukset ovat voimassa.

Đoković julkaisi päivityksen tilanteestaan torstaina Twitter-tilillään.

– Valitettavasti en voi matkustaa tällä kertaa Yhdysvaltain New Yorkin osavaltion New Yorkiin US Openiin. Kiitos #NoleFam rakkaus- ja tukiviesteistäsi. Onnea pelikavereilleni! Pysyn hyvässä kunnossa ja positiivisessa hengessä ja odotan mahdollisuutta kilpailla uudelleen. Nähdään pian tennismaailma!

Yhdysvaltain avoin tennisturnaus pelataan 29.8.-11.9.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis