Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Entistä mestarinyrkkeilijää George Foremania syytetään törkeistä rikoksista 1970-luvulla

George Foreman nyrkkeilylegenda USA
AOP

Entinen raskaan sarjan nyrkkeilymestari George Foreman on hyväksikäyttökohun keskellä. Mies kuitenkin puolustautuu vankasti syytöksiä kohtaan.

Entinen kaksinkertainen nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestari George Foreman on joutumassa oikeuteen sen jälkeen, kun häntä syytettiin kahden teini-ikäisen naisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä 1970-luvulla.

Väitetyt tapaukset juontavat juurensa 1970-luvulle, jolloin Foreman oli uransa huipulla. Yhdysvaltain Kalifornian osavaltion Los Angelesin piirikunnan korkeimpaan oikeuteen nostettujen kanteiden mukaan naiset, jotka käyttivät salanimiä Gwen H ja Denise S, tapasivat Foremanin alunperin alle 10-vuotiaina.

Entistä mestaria syytetään valitusten mukaan tyttöjen groomauksesta useiden vuosien ajan ennen kuin hän pakotti heidät seksiin kanssaan. Naiset väittävät, että pahoinpitely tapahtui paikoissa asunnossa Beverly Hillsissä ja hotellissa Yhdysvaltain Kalifornian San Franciscossa. Molemmat naiset ovat nyt yli 60-vuotiaita.

Asiakirjojen mukaan Foremanin väitetään kertoneen yhdelle silloisista tytöistä, ettei tämä voisi koskaan kertoa kenellekään heidän suhteestaan.

Foremanin tiedottaja kommentoi jo viime kuussa syytteitä ja kiisti ne kokonaisvaltaisesti Foremanin kanssa.

– Viimeisen kuuden kuukauden aikana kaksi naista on yrittänyt kiristää miljoonia dollareita minulta ja perheeltäni.

– He väittävät väärin, että olen käyttänyt heitä seksuaalisesti hyväksi yli 45 vuotta sitten 1970-luvulla. Kiistän jyrkästi ja kategorisesti nämä syytökset, Foremanin lausunnossa todettiin.

Foreman ei aio jättää asiaa sikseen.

– Työskentelen asianajajieni kanssa paljastaakseni täysin ja totuudenmukaisesti syyttäjieni suunnitelman ja puolustaakseni itseäni tuomioistuimessa. En valitse riitoja, mutta en myöskään pakene niitä.

Foreman niitti kovaa menestystä niin amatööri- kuin ammattilaiskehissäkin. Mies nousi huipulle vuoden 1968 Meksikon kesäolympialaisissa ja lopetti uransa vuonna 1997.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit