Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähdellä karmaiseva arpaonni! – Nouseva tähti vastaan heti avauskierroksella

Emil Ruusuvuori jatkaa kautta US Openissa.
AOP

Tenniksen maailmankiertueella pelataan seuraavaksi vuoden neljäs ja samalla viimeinen Grand Slam turnaus. Tämä on perinteisesti New Yorkin Queensissä pelattava US Open, jossa on nähty vuosien saatossa todella hienoja otteluja. Turnaus on tänä vuonna mielenkiintoinen, sillä viime vuotinen finalisti Novak Djokovic ei ole mukana turnauksessa. Sen lisäksi turnaukseen lähdettäessä ei ole yhtä selvää isoa suosikkia.

US Open alkaa maanantaina Suomen aikaa Yhdysvaltain New Yorkissa. US Openiin hallitsevana mestarina ATP:n puolella lähtee Venäjän Daniil Medvedev, joka voitti viime vuonna uransa ensimmäisen Grand Slamin nimenomaan US Openissa. Medvedev marssi turnauksessa upeaan tyyliin mestaruuteen ja loppuottelussa kaatui Novak Djokovic, joka yritti voittaa kaikki Grand Slamit viime vuonna.

Medvedev on turnaukseen lähdettäessä ykkössijoitettu pelaaja ja lähtökohtaisesti selviää vailla ongelmia kolmesta ensimmäisestä kierroksesta, mutta tämän jälkeen vastus kovenee. Medvedevillä saattaa odottaa neljännellä kierroksella hurjassa vireessä nopeilla kentillä ollut Nick Kyrgios. Kyrgioksella omalla matkallaan haasteena kuitenkin hurjassa lyönnissä ollut Ranskan Benjamin Bonzi ja kolmannella kierroksella Roberto Bautista Agut, joka oli 16 parhaan joukossa molemmissa Pohjois-Amerikan elokuun Masters-1000 -kisoissa.

Suomalaisittain kaavioarvonta oli todella ikävä. Emil Ruusuvuori oli sijoitettu yläkaavioon, eli suomalainen joutuisi matkalla finaaliin kaatamaan tieltään mahdollisesti niin Medvedevin kuin Stefanos Tsitsipasinkin. Finaali on ehkä hieman yliajattelua suomalaisen mahdollisuuksista tässä turnauksessa, sillä ensimmäiselläkin kierroksella on haastetta. Ruusuvuori kohtaa avausottelussa englantilaisen Jack Draperin. 20-vuotias Draper tuli tunnetuksi viime kesänä etenkin nurmikaudella, mutta on tänä kesänä lyönyt isosti läpi. Draper omaa kovan syötön ja elää pitkälti sen varassa. Englantilainen oli ennen tätä viikkoa ATP-listalla 55. sijalla, mutta kahdeksan parhaan joukkoon eteneminen Winston-Salemissa nostaa miestä ylöspäin rankingissa. Ruusuvuori kaatoi kesällä nurmella Draperin 2-0 -erin.

Mikäli Ruusuvuori kaataa englantilaisen odottaa toisella kierroksella karsija tai Kanadan Felix Auger-Aliassime. Kolmannella kierroksella vastassa olisi todennäköisesti Venäjän Karen Khachanov ja neljännellä kierroksella Pablo Carreno Busta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis