Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Golf

LIV Golf -pelaajien joukkokanne muuttaa osallistujiaan, mutta saa myös uutta tuulta alleen

LIV Golf Invitational Series golf
AOP

Golfin uudelle maailmankiertueelle LIV Golfiin osallistuvat pelaajat on potkittu ulos kilpailevalta PGA Tour -kiertueelta säännönmukaisesti. Asiasta on nostettu oikeusjuttu, mutta se on joutumassa vastatuuleen.

Uusimpien mediatietojen mukaan golfarit Abraham Ancer ja Jason Kokrak on poistettu LIV Golf -pelaajien joukko-oikeudenkäynnistä, joka koskee heidän osallistumisoikeuttaan PGA Tourille. Täten pelaajakantajien määrä on pudonnut seitsemään. Alkuperäinen kanne, joka nostettiin Yhdysvaltain Kalifornian käräjäoikeuteen, koski 11 pelaajaa, mutta Carlos Ortiz ja Pat Perez olivat aiemmin ilmoittaneet jäävänsä pois.

Oikeudenkäynnissä ovat nyt mukana Phil Mickelson, Talor Gooch, Hudson Swafford, Matt Jones, Bryson DeChambeau, Ian Poulter ja Peter Uihlein. Lisäksi LIV Golf lisättiin kanteeseen kiinnostuneeksi osapuoleksi. LIV:n lisäyksen pelätään kärjistävän tilannetta.

Kanteen perustana jatkaa edelleen se, että PGA Tour rikkoi Sherman-lakia tahallisella ja hellittämättömällä yrityksellä murskata syntymässä oleva kilpailu ennen kuin se uhkaa Tourin monopolia.

LIV Golf pyytää puolestaan tuomioistuinta myöntämään kiertueelle kunnollista korvausta PGA Tourin vilpillisyydestä ja törkeästä puuttumisesta LIV Golfin sopimussuhteisiin ja mahdollisiin liikesuhteisiin.

Aiemmin tässä kuussa tuomari Beth Labson Freeman kielsi pyynnön tilapäisestä lähestymiskiellosta, joka olisi antanut kolmelle pelikiellon saaneista pelaajista, Swaffordille, Jonesille ja Goochille, oikeuden osallistua PGA Tourin FedExCup-pudotuspeleihin, jotka päättyvät tällä viikolla Tour Championshipissä.

Oikeudenkäynnin oikeudenkäyntipäivä on 8.1.2023 ja lyhennetty tuomioistunto on 23.7.2023.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Golf