Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Miesten Korisliigan Kobrat hankki kaksi kovia tehoja iskenyttä yhdysvaltalaispelaajaa

koripallo
AOP

Miesten Korisliigan Lapuan Kobrat on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen yhdysvaltalaispelaajien Danny Pippenin ja Denzel Livingstonen kanssa.

Danny Pippen on 206-senttinen, 25-vuotias nelospaikan pelaaja. Kent Staten yliopiston kasvatti kirjautti viimeisenä yliopistovuotenaan hurjat tilastot 19,3 pistettä, 8,7 levypalloa, 2,8 syöttöä ja 1,3 torjuntaa ottelua kohden. Viime kaudella Dannyn tie vei tammikuun lopulla Kreikan A1 Ethniki -sarjan Lavrio BC:hen, mutta visiitti jäi vain kolmen ottelun mittaiseksi.

Kobrien päävalmentaja Ville Turja kertoo Pippenin tuovan kovaa laatua Lapualle.

– Pippen on mielenkiintoinen pelaaja. Hän on isokokoinen ja pelaa mieluiten nelospaikkaa, jossa aiheuttaa varmasti puolustuksille ongelmia. Danny on myös erinomainen levypallopelaaja. Yliopistossa jälki oli viimeisillä kausilla hurjaa, mutta ensimmäinen ammattilaisvuosi ei Kreikan kovassa pääsarjassa lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla ja näin mies tuli tarjolle Suomenkin kentille.

Denzel Livingston on kokenut 29-vuotias ja 193-senttinen laituri, joka on kaksi viime kautta pelannut Georgian Sakalatburto Superligassa BC Rustavin joukkueessa. Viime kaudella Denzel viimeisteli tilastot 17,8 pistettä, 8,5 levypalloa, 2,9 syöttöä, 1,8 riistoa ja 1,2 torjuntaa ottelua kohden.

Viimeisenä yliopistovuotenaan Denzel takoi hurjat 21,2 pistettä ottelua kohden, jolla heltisi koko NCAA:n pistetilaston viides sija.

Yliopiston jälkeen Denzel pelasi ensimmäisen kauden G-liigassa Rio Grande Valley Vipersissa tilastoin 9,6 pistettä ja 4,2 levypalloa. Tuon kauden jälkeen tie vei Eurooppaan ja Israelin Liga Leumitiin, jossa jälki olikin taas hurjaa ja Denzel olikin lähes kaikissa tilastoissa liigan viiden parhaan joukossa.

Seuraavaksi kaudeksi Denzel siirtyikin Israelin Ligat ha’Aliin, jossa 27 ottelussa syntyi tilastot 6,7 pistettä, 3,6 levypalloa, 1,1 syöttöä ja 1,2 riistoa ottelua kohden.

– Livingston tuo joukkueeseemme reilusti kokemusta. Hänen uraltaan löytyy otteluita niinkin kovista sarjoista kuin Israelin pääsarja, G liiga sekä NBA:n harjoituskaudelta. Denzel on monipuolinen pelaaja ja pystyy pelaamaan useampaa pelipaikkaa. Hän on hyvä puolustaja ja erinomainen levypallopelaaja.

– Hyökkäyksellisesti oikeiden valintojen tekemisen nopeus pallollisena ja pallottomana kiehtoi itseäni, kun katsoin Denzelin otteluita, Turja kertoo.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo