Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Yleisurheilu

Mitä ihmettä? – Yleisurheilulajia jo vuosia hallinnut jätti taipui maanmiehelleen!

Joe Kovacs voitti Timanttiliigan Lausannen osakilpailun miesten kuulassa.
AOP

Yleisurheilun EM-kisat ovat päättyneet viikko sitten, mutta yleisurheilevassa maailmassa on vielä rutkasti kisoja jäljellä. Timanttiliigan osakilpailut jatkuivat Sveitsissä Lausannessa, jossa oli mukana lukuisia maailmantähtiä ja arvokisamitalisteja tältä vuodelta. Yksi kovimmista lajeista käytiin betonilla Sveitsissä, kun yli satakiloiset järkäleet ratkoivat kuulassa paremmuutta. Kisassa nähtiin lopulta valtaisa yllätys, kun lajia jo vuosia hallinnut mies taipui.

Lausannen Timanttiliigan osakilpailussa Sveitsissä nähtiin hurjia tuloksia. Yksi hurjimmista tuloksista nähtiin miesten kuulantyönnössä, kun Yhdysvaltain kaksinkertainen maailmanmestari Joe Kovacs nappasi voiton. Kovacs työnsi kisassa hurjan voittotuloksen 22,65 ja voitti 60 sentillä ME-tulosta hallussaan pitävän Ryan Crouserin. Eugenessa maailmanmestaruuden voittanut kaksinkertainen olympiavoittaja työnsi vain vaivaiset 22,05. Kisassa toiseksi tuli Uuden-Seelannin Jacko Gill tuloksella 21,70, joka jäi vain 20 sentin päähän tämän ennätyksestä.

Kovacs työnsi kisassa viisi hyväksyttyä työntöä joista neljällä mies olisi voittanut kisan. Neljä työntöä kantoivat yli 22 metrin ja näistä kaksi oli samassa tuloksessa 22,41. Crouserin kaikki viisi mitattua työntöä kantoivat yli 21 metriä, mutta vain yksi yli 22 metrin, mikä on 23,37 työntäneelle miehelle heikosti.

MM-pronssia Eugenessa voittanut Josh Awotunde oli kisassa kuudes tuloksella 21,22 ja EM-kultaa voittanut Kroatian Filip Mihaljevic kahdeksas 20,91 kantaneella työnnöllä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu