Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Nyt jysähti! – Legendaarinen automerkki liittyy F1:een kaudelle 2026

Audi autonvalmistaja Saksa
AOP

Formula 1 -sarja tiedotti perjantaina, että legendaarinen autovalmistaja Audi liittyy sarjaan voimayksikkövalmistajana kaudesta 2026 alkaen.

Volkswagen AG -autokonserniin kuuluva Audi vahvisti Formula 1 -sarjan kanssa perjantaina liittymisensä autourheilun kuninkuusluokkaan. Audi aloittaa kaudella 2026. Audi-uutinen tuli sen jälkeen, kun aiemmin tässä kuussa julkaistiin uudet voimayksikkösäännöt, jotka on suunniteltu erityisesti mahdollistamaan ja houkuttelemaan uusia tulokkaita osallistumaan lajiin kilpailutasolla.

Kauden 2026 voimayksiköt säilyttävät nykyisen V6-polttomoottoriarkkitehtuurin, mutta niissä on enemmän sähkötehoa ja 100-prosenttisesti kestäviä polttoaineita, jotka ovat Audin mukaan avainasemassa sen liittymisessä.

Audi lisäsi myös, että se tukee myös F1:n suunnitelmia olla kestävämpi ja kustannustehokkaampi, sillä voimayksikkövalmistajien kustannuskatto otetaan käyttöön kaudella 2023 ja F1 asetti tavoitteeksi olla hiilineutraali kauteen 2030 mennessä.

F1-johtaja Stefano Domenicali toivotti Audin avosylin tervetulleeksi.

– Olen iloinen voidessani toivottaa Audin tervetulleeksi F1:een. Audi on ikoninen automerkki, pioneeri ja teknologinen innovaattori. Tämä on tärkeä hetki lajillemme, joka korostaa valtavaa vahvuuttamme globaalina alustana, joka kasvaa jatkuvasti.

– On myös suuri tunnustus, että siirtymisemme kestäviä polttoaineita käyttäviin hybridimoottoreihin kaudella 2026 on tulevaisuuden ratkaisu autoteollisuudelle. Odotamme kaikki innolla Audi-logon näkemistä ruudukossa ja kuulemme heiltä lisätietoja heidän suunnitelmistaan ​​aikanaan.

Audi kertoi suurista suunnitelmistaan Belgian GP:n yhteydessä

Audi ilmoitti osallistumisestaan kaudelle 2026 lehdistötilaisuudessa Belgian Spassa ennen tämän viikonlopun Belgian GP:tä. Tilaisuudessa olivat mukana Audi AG:n hallituksen puheenjohtaja Markus Duesmann, teknisen kehityksen johtokunnan jäsen Oliver Hoffmann, Domenicali ja Kansainvälisen autoliiton FIA:n puheenjohtaja Mohammed bin Sulayem.

Audi kertoi ilmoittavansa päätöksen siitä, minkä tallin kanssa he tekevät yhteistyötä kaudella 2026 tämän vuoden loppuun mennessä. Voimayksikkö kehitetään Audi Sportin Saksan Neuburgin tehtaalla, mikä on ensimmäinen kerta yli kymmeneen vuoteen, kun F1-voimansiirto rakennetaan Saksassa.

– Moottoriurheilu on olennainen osa Audin DNA:ta. F1 on sekä globaali näyttämö brändillemme että erittäin haastava kehityslaboratorio. Korkean suorituskyvyn ja kilpailun yhdistelmä on aina toimialamme innovaation ja teknologian siirron veturi. Uusien sääntöjen myötä meidän on nyt oikea aika olla mukana. Loppujen lopuksi F1 ja Audi tavoittelevat selkeitä kestävyystavoitteita, Duesmann hehkutti.

Hoffmann jatkoi samoilla linjoilla.

– Kun otetaan huomioon suuret teknologiset harppaukset, joita sarja tekee kohti kestävää kehitystä kaudella 2026, voimme puhua uudesta F1:stä. F1 on muuttumassa ja Audi haluaa aktiivisesti tukea tätä matkaa. Tiivis yhteys F1-projektimme ja Audi AG:n teknisen kehitysosaston välillä mahdollistaa synergiaetuja.

Audin mukaan Neuburgin tukikohdassa on jo testipenkkejä F1-moottorien testaamiseen sekä sähkömoottorien ja akkujen testaukseen. He työskentelevät parhaillaan saadakseen henkilöstön, rakennukset ja teknisen infrastruktuurin kuntoon vuoden loppuun mennessä. Heillä on sitten kolme vuotta aikaa hienosäätää asioita ennen F1:een pääsyä. Projektin johtajana toimii Adam Baker.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1