Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Šokkipäätös F1:ssä! – Yksi suurimmista nimisponsoreista poistuu sarjasta

Valtteri Bottas Alfa Romeollaan kolmanteen riviin.
AOP

Formula 1 -sarja tiedotti perjantaina kokevansa suuren yhteistyökumppanimenetyksen, kun Alfa Romeo lopettaa kauden 2023 jälkeen.

Formula 1 -yhteistyökumppani Alfa Romeo tiedotti lopettavansa Sauberin nimisponsoroinnin, kun heidän nykyinen järjestelynsä päättyy kauden 2023 F1-sarjan päätteeksi. Alfa Romeo palasi F1:een vuonna 2018 teknisen ja kaupallisen kumppanuuden kautta, ja se tiedotti kesällä 2021 monivuotisesta jatkosopimuksesta vuosittaisilla arvioinneilla.

Vielä heinäkuussa merkki päätti jatkaa kauteen 2023.

– Nyt otetaan huomioon kauden ensimmäisen puoliskon lupaavat tulokset sekä suorituksissa, markkinoinnissa että positiivisessa yhteistyössä joukkueen kanssa, päätöstä perusteltiin.

Ennen Belgian GP:tä, kun nykyistä sopimusta on jäljellä noin puolitoista kautta, Alfa Romeo käytti tilaisuutta hyväkseen päättääkseen suhteensa Sauberiin.

– Koska brändin taloudellinen ja teollinen käänne saavutetaan vuonna 2022, Alfa Romeo arvioi nyt pöydällä olevien monien mahdollisuuksien joukosta ja päättää, mikä on paras ylläpitämään pitkän aikavälin strategiaa ja brändin asemaa, Alfa Romeo kertoi tiedotteessaan.

Talli on tällä hetkellä tallien MM-sarjassa kuudentena 51 pisteellä. Sen kisakuskeina toimivat Valtteri Bottas ja Guanyu Zhou.

F1-toimittaja Lawrence Barretto kommentoi tilannetta F1:n sivuilla luottavaisesti.

– Alfa Romeo -yhteys on ollut erittäin hyödyllinen F1-tallin brändille ja taloudellinen tuki on auttanut parantamaan suorituskykyä, kun taas italialainen merkki on tyytyväinen hyötyihin, joita se on tuonut autoyhtiölle.

Alfa Romeon poistuminen kuitenkin harmittaa.

– Ei ole koskaan hienoa menettää nimisponsoria, varsinkaan sellaisen, jonka nimi resonoi niin paljon moottoriurheilussa ja autoteollisuudessa, eikä vähiten siksi, että se tarkoittaa, että rahoitusvirta on poistettu.

– Ymmärrän kuitenkin, että Sauberin johtama tiimi on luottavainen lyhyen ja keskipitkän aikavälin tulevaisuuteensa, ja lisätietoja heidän suunnitelmistaan ​​​​paljastetaan, kun on jotain sanottavaa, Barretto kertoo.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1