Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Aitajuoksija Nooralotta Neziri otti kantaa ikävään aiheeseen: “Vähänkin on liikaa”

Nooralotta Neziri aitajuoksu
AOP

Aitajuoksija Nooralotta Neziri tunnetaan aktiivisena sosiaalisen median käyttäjänä ja ihmisenä, joka ei arkaile kertoa näkemyksistään. Nainen kommentoi sunnuntaina ikävää aihetta, nimittäin kiusaamista.

Aitajuoksija Nooralotta Neziri aloitti kannanottonsa napakalla kommentilla ihmisten tavoista.

– Mitä mieltä olette – täytyykö oma mielipide aina sanoa ääneen?

– Itse olen verrattaen aika vähän ottanut kantaa täällä sosiaalisen median puolella. Nyt kuitenkin pakko miettiä ääneen sosiaalisessa mediassa kiusaamista. Onko oma mielipide aina pakko kirjoittaa julkisesti tai sanoa ääneen? Varsinkin silloin, kun tarkoitus ei ole olla kriittinen, vaan tavoite on vain olla ilkeä.

Neziri kertoo päässeensä itse melko vähällä, mutta tietävänsä erinäisiä ikäviä esimerkkejä muualta.

– Olen itse onneksi saanut vielä aika vähän julkista kiusaamista (säännöllisesti kuitenkin), mutta vähänkin on liikaa. Tämä pohdinta sai alkunsa edellispäivänä, kun luin erään toisen urheilijan sosiaalisen median – ja nettikiusaamisesta. Suorastaan hänen aliarvioimista ja lokeroimista. Korkeasti koulutettu, hienoa työtä tekevä ja ansiokkaasti urheileva ihminen.

– Ja vaikka hän ei olisi saavuttanut mitään näistä saavutuksista, ei se muuta ihmisarvoa tai oikeuttaisi alentavaan kommentointiin.

Neziri puolustaa sanan- ja mielipiteenvapautta, mutta peräänkuuluttaa myös vastuuta omista teoista.

– Ymmärrän, että mielipiteitä asioista ja ihmisistä on – niin minullakin. Ja voisin itsekin tarkastella omia ajatusmallejani. En kuitenkaan koe tarpeelliseksi tuoda niitä julkiseksi varsinkaan silloin, kun mielipide perustuu täysin olettamuksiin, eikä niissä ole mitään rakentavaa.

– On hyvä olla suora ja mielipiteiden runsaus on meidän rikkaus – mutta muistetaan silti kunniottaa toisia ihmisiä, nainen päättää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön NOORALOTTA NEZIRI, OLY (@nooralotta) jakama julkaisu

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu