Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuoren kaatanut ranskalainen Winston-Salemin voittoon – Kohtaa US Openissa hollantilaiskarsijan!

Adrian Mannarino voitti Winston-Salemin turnauksen.
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella on pelattu viimeinen valmistava turnaus ennen vuoden neljättä Grand Slamia valmiiksi. Winston Salemissa pelatussa ATP-250 -tason turnauksessa voittoon marssi ranskalaispelaaja, joka on esittänyt kovaa nousukuntoa läpi kesän. Loppuottelussa kaatui Serbian toiseksi kovin pelaaja. Kumpikin lähtee mielenkiintoisista asetelmista US Openiin.

Emil Ruusuvuoren Winston-Salemin ATP-250 -tason toisella kierroksella kaatanut Ranskan Adrian Mannarino juhlii turnauksen voittoa. Mannarino kaatoi loppuottelussa Serbia Laslo Djeren suoraan kahdessa erässä 7-6, 6-4 -lukemin.

Ottelun avauserässä Mannarino menetti ensin syöttönsä ja oli lähellä päästää Djeren jo 4-1 -johtoon kahdella murrolla, mutta nousi kuitenkin tasoihin ja lopulta katkaisupeliin. Katkaisupelissä ykkössyötön koko ottelussa 57 prosentin varmuudella kenttään syöttänyt ranskalainen oli murskaava 7-1 -lukemin.

Toisessa erässä otteluun vain kolme ässää syöttänyt Mannarino piti syöttönsä varmasti läpi erän antamalla serbialaiselle vain kaksi pistettä erän aikana. Ranskalainen otti erässä tarvittavan murron 3-3 -tilanteessa ja marssi lopulta 6-4 -erävoittoon helposti.

Mannarino pelasi vahvan turnauksen Winston-Salemissa, sillä matkalla mestaruuteen ranskalainen kaatoi kovista pelaajista Ruusuvuoren lisäksi Albert Ramosin, Botit Van De Zandschulpin ja Maxime Cressyn. Mannarino ei hävinnyt turnauksessa ensimmäisen ottelun jälkeen erääkään. Djeren matka finaaliin oli helpompi kaavion puolesta, mutta serbialaisella oli huomattavasti tiukempaa.

Djere kohtaa US Openin ensimmäisellä kierroksella heti sijoitetun pelaajan, kun Venäjän Andrey Rublev odottaa serbialaista. Mannarino pääsee helpommalla, sillä avauskierroksella vastassa on Hollannin karsija Gijs Brouwer, joka on ATP-listalla 184 ennen US Openia. Toisella kierroksella odottaa sitten joko David Goffin tai Lorenzo Musetti ja kolmannella kierroksella suurella todennäköisyydellä Puolan Hubert Hurkacz.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis