Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Entinen NBA-pelaaja kärähti vakavasta petosvyyhdistä – Uhkana pitkä vankilatuomio

Terrence Williams entinen koripalloilija USA
AOP

Entistä huippukoripalloilijaa Terrence Williamsia syytettiin petoksesta ja identiteettivarkaudesta oikeudessa. Mies tunnusti syyllisyytensä lievempää tuomiota vastaan.

Entinen NBA-koripalloilija Terrence Williams on myöntänyt syyllisyytensä terveydenhuoltopetokseen ja identiteettivarkauteen liittyen useiden miljoonien dollarien huijaukseen NBA:n terveysohjelmaa vastaan. 35-vuotias Williams vastasi kanteeseensa liittovaltion tuomioistuimessa Yhdysvaltain New Yorkin osavaltion New Yorkin kaupungin Manhattanilla perjantaina.

Terrencen tuomiota odotetaan tammikuulle ja häntä uhkaa enintään 20 vuoden vankeus salaliittosyytteestä ja pakollinen vähintään kahden vuoden vankeus identiteettivarkaudesta.

Terrenceä pidettiin syytteen mukaan järjestelmän johtajana, joka koostui vilpillisistä vaateista ja paperityöstä, joka toimitettiin NBA:n lääketieteellisten ja hammaslääketieteellisten korvausten ohjelmaan.

Häntä ja 17 muuta entistä pelaajaa syytettiin lokakuussa 2021, ja viranomaiset sanoivat, että ohjelmaan oli lähetetty vähintään viiden miljoonan dollarin edestä vääriä vaateita vuosina 2017-2021.

Yhdysvaltain New Yorkin eteläisen piirin syyttäjä Damian Williams sanoi lausunnossaan, että Terrence johti järjestelmää ja värväsi muita osallistumaan siihen, ja antoi heille väärennettyjä papereita. Viranomaisten mukaan Williams sai muilta vähintään 300 000 dollaria palkkioita ponnisteluistaan.

Viranomaiset kertoivat myös, että tilanteissa, joissa muut osalliset vastustivat, Williams teeskenteli olevansa muita ihmisiä ja uhkasi heitä noudattamaan määräyksiä.

Terrence on ollut aiemmin tutkintavankeudessa, mutta hänet vangittiin aiemmin tänä vuonna, ja viranomaiset kertoivat tuomarille, että hän oli uhannut todistajaa.

Osana kannesopimusta Terrence maksaa 2,5 miljoonan dollarin korvauksena huijauksesta ja menettää yli 650 000 dollaria liittovaltion hallitukselle.

Terrence ehti pelata NBA:ssa kuusi kautta New Jersey Netsissä, Houston Rocketsissa, Sacramento Kingsissä, Detroit Pistonsissa ja Boston Celticsissä. Lisäksi hän pelasi ammattilaisena Kiinassa, Turkissa, USA:ssa, Puerto Ricossa, Filippiineillä, Dominikaanisessa tasavallassa, Meksikossa, Israelissa ja Venezuelassa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo