Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

F1:n sopimussoppa sakenee – Kaksi tallia ja yksi kuski täysin tukkanuottasilla

Oscar Piastri
AOP

Formula 1 -sarjassa käydään eriskummallista sopimusvääntöä F1-varakuljettaja Oscar Piastrin ja McLarenin ja Alpinen F1-tallien välillä. Kiista on käymässä rumaksi.

Koko sopimussotkun kolmikko, Formula 2 -kuljettaja Oscar Piastri sekä McLarenin ja Alpinen Formula 1 -tallit, syyttelevät toinen toisiaan epäasiallisesta toiminnasta tapauksen tiimoilta. Sekä McLaren että Alpine ovat tiedottaneet solmineensa F1-sopimuksen ensi kaudelle Piastrin kanssa ja Piastri on todennut siirtyvänsä McLarenille.

Alpinen tallipäällikkö Otmar Szafnauer kommentoi kohua Belgian F1 GP:n aikana toteamalla, että toivoo Piastrilta hieman enemmän rehellisyyttä, sillä Alpine tuki miehen junioriuraa.

McLarenin tallipäällikkö Zak Brown puolestaan tylytti Szafnaueria. Brownin mukaan miehellä ei ole hirveästi arvostelun varaa.

– Lopulta en tiedä mitään yksityiskohtia tuon suhteen välillä, joten mielestäni olisi epäreilua ottaa kantaa kumpaankaan suuntaan, koska en yksinkertaisesti tiedä.

– Mutta viimeaikaisista ajoista päätellen tapa, jolla Fernando Alonso on lähtenyt ja yllättänyt Otmarin, ja ei liian kauan sitten hän on saanut 400 000 euron sakon ja 15 pisteen rangaistuksen, en ole varma, että hänellä on korkein uskottavuus ja mahdollisuus etiikkaa koskevien syytösten esittämiseen.

Brown viittasi vanhaan jarrukanavassoppaan, joka häiritsi Szafnauerin Racing Point -tiimiä kauden 2020 alussa, kun joukkueen havaittiin käyttäneen laitonta suunnitteluprosessia. Siitä seurasi 15 pisteen rakentajien MM-kilpailun sakko ja 400 000 euron sakko Kansainväliseltä autoliitolta FIA:lta.

Myöskään Szafnauer ei ole viaton osapuoli. Jarrukanavasopan aikana Szafnauer väitti, että Brownilla “ei ollut aavistustakaan, mistä hän puhuu” ja “hän tietää enemmän historiallisista kilpailuista kuin F1:stä”.

F1:n Sopimusten tunnustamislautakunta tekee päätöksen Alpinen ja Piastrin välisestä tapauksesta maanantaina.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1