Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Amerikkalaisen jalkapallon huippuseura antoi kenkää potkaisijalleen – Taustalla rajut rikossyytteet

Matt Araiza potkaisija USA
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjassa pelaava Buffalo Bills on antanut potkut potkaisijalleen Matt Araizalle. Araizaa syytetään karmeista seksuaalirikoksista.

Potkaisija Matt Araiza koki uuden NFL-kauden alla karun kohtalon, kun mies sai kenkää seurastaan Buffalo Billsistä. Irtisanominen tapahtui kaksi päivää sen jälkeen, kun häntä vastaan oli nostettu siviilioikeudellinen kanne. Araizaa ja kahta hänen entistä San Diego State -yliopiston joukkuetoveriaan syytetään alaikäisen naiseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta.

Kaikkia kolmea syytetään raiskauksesta, sukupuoleen perustuvasta väkivallasta ja vapaudenriistosta.

Billsin toimitusjohtaja Brandon Beane totesi tiedotustilaisuudessa, että Araizan on nyt hoidettava asiat kuntoon.

– Tämä on jalkapalloa suurempaa. Astutaan vain taaksepäin ja annetaan Araizan hoitaa tämä. Se oli meidän mielestämme tärkeintä.

Araiza jättäytyi pois Billsin kokoonpanosta perjantaina ja hän palasi Buffaloon viikonloppuna. Mies kommentoi asetettuja syytteitä tiukkasanaisesti.

– Tapahtuman tosiasiat eivät ole sitä, miten ne esitetään oikeusjutussa tai lehdistössä. Odotan innolla, että pääsen nopeasti kertomaan tosiasiat.

Beane puolestaan totesi, ettei Bills voi toimia tapauksessa millään muulla keinoin.

– Vakavan luonteen ja syytösten vuoksi emme voi eikä meillä ei ole keinoja koota kaikkia tosiasioita. Tapahtuneesta on useita versioita, ja Sean McDermott on jalkapallovalmentaja, minä olen GM. Meillä ei ole pääsyä kaikkeen, joten se on tärkeämpää kuin jalkapallon pelaaminen. Ja siksi haluamme Mattin keskittyvän siihen.

Beane vahvisti, että joukkue sai vihiä siitä, mitä Jane Doeksi kutsuttu kantaja syytti, kun joukkueen apulaislakimies Kathryn D’Angelo puhui asianajaja Dan Gilleonille heinäkuun lopulla. Tuon puhelun aikana Beane sanoi, että Gilleon “esitti joitain asioita, joista he syyttivät Mattia ja muita.”

– Teemme parhaamme resursseillamme, puhumme liigan kanssa, käytämme ihmisiämme tiedon etsimiseen. Mutta loppujen lopuksi on paljon asioita, joita emme ole vieläkään yhdistäneet. Yritämme vain tehdä parhaamme ja olla harkittuja, emmekä kiirehdi tuomitsemaan, Beane totesi.

Uhrina 17-vuotias lukiolaisnainen

Kanteessa syytetään tapahtuma-aikaan 21-vuotiasta Araizaa seksistä silloin 17-vuotiaan lukiolaisen kanssa. Nainen oli alle Yhdysvaltain Kalifornian osavaltion suojaikärajan. Välikohtaus tapahtui kampuksen ulkopuolisten juhlien ulkopuolella, jotka pidettiin Araizan asunnossa, varhain aamulla 17. lokakuuta 2021.

Kanteessa kerrotaan, että Araiza vei naisen sisälle kotiinsa, jossa ainakin kolme muuta miestä, mukaan lukien kaksi muuta syytettyä, jotka oli nimetty kanteessa, Zavier Leonard ja Nowlin Ewaliko, olivat. Nainen raiskattiin toistuvasti noin puolentoista tunnin ajan. Kanteessa todetaan, että tekojen aikana vedettiin ulos nenä-, napa- ja korvalävistykset ja että naiselta vuoti verta emättimestään.

Araizan rikoslakimies Kerry Armstrong totesi haastattelussa, että hänen asiakkaansa puhui naisen kanssa juhlissa, mutta raiskaussyytökset ovat “täyttä valhetta”.

– Olen varma, että hän on hyvin järkyttynyt ja pettynyt siihen, että hänen uransa Billsissä ei päättynyt siksi, että hän pelasi huonosti, vaan siksi, että nuori nainen ja hänen asianajajansa esittivät häntä vastaan ​​vääriä syytöksiä. Toivon, että hän on pian takaisin NFL:ssä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut