Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Vapaaottelutähti Cain Velasquez uskoo olevansa vahvoilla tulevassa murhanyritysoikeudenkäynnissä

Cain Velasquez vapaaottelija showpainija USA
AOP

Vapaaottelutähti Cain Velasquez on ollut vangittuna helmikuusta alkaen miehen hyökättyä hänen poikansa ahdistelusta syytetyn Harry Goularten kimppuun. Nyt asia on etenemässä oikeuteen ja Velasquezin lakitiimi katsoo luottavaisena tulevaisuuteen.

Vapaaottelutähti Cain Velasquez kiisti äskettäin syytteet, jotka liittyvät 28. helmikuuta tapahtuneesta tapaukseen. Syytteisiin kuuluivat murhan yritys, ampuma-aseella tehty pahoinpitely, pahoinpitely tappavalla aseella ja ladatun tuliaseen kantaminen rikostarkoituksessa.

Cain pidätettiin Yhdysvaltain Kalifornian Santa Clarassa ja häntä syytetään jahtaamisesta ja ampumisesta ajoneuvoon, jossa oli vapaaottelijan pojan hyväksikäytöstä syytetty Harry Goularte.

Alustava kuuleminen on määrä pitää 26. syyskuuta. Cainin asianajaja Mark Geragos on kertonut haastattelussa, että syyttäjä omaksuu lähestymistavan, joka voi hyödyttää puolustusta.

– He eivät aio kutsua syytettyä hyväksikäyttäjää tässä tapauksessa, vaikka syytetty hyväksikäyttäjä, herra Goularte, on ainoa henkilö, joka on valittanut todistaja murhayrityksen osalta. He ovat nyt sanoneet pöytäkirjassa, että he eivät aio kutsua häntä todistajaksi. Joten täytyy ihmetellä, olemmeko jo ylösalaisinmaailmassa. Nyt olemme käyneet kuvastimen läpi.

Geragos ilmaisi harmistuksensa siitä, että piirisyyttäjänvirasto oli vastuussa Cainin syytteeseenpanosta ja toimi samalla myös syyttäjänä Harryn meneillään olevassa siviilioikeudessa, jossa häntä syytetään lasten hyväksikäytöstä päiväkodissa ja Cainin nelivuotias poika on väitettyjen uhrien joukossa.

Cainin asianajotiimi tylyttää viranomaistoimintaa

Cainin tiimi on epävarma, käsitelläänkö Harryn vai Cainin tapausta ensin, vaikka Cainin alustava kuuleminen tapahtuu ennen Goularten tapausta. Tiimille on myös epäselvää, mikä on syyttäjän strategia, jos Harry ei todista.

– Odotan innolla, kuinka he aikovat todistaa tapauksen, kun yksi heidän todistajistaan, jota he eivät aio kutsua, on tärkein todistaja. Lisäksi kaksi muuta todistajaa, Harryn äiti Patricia Goularte ja isäpuoli Paul Bender, ovat vedonneet viidenteen lisäykseen. Haluaisin tietää, aikovatko he luopua siitä ja nousta seisomaan ja altistaa itsensä ristikuulusteluille.

– Tutkimuksemme on jo paljastanut, että on ilmeistä, että äiti ja isäpuoli olivat läheisesti mukana kaikessa päiväkodissa tapahtuvassa ja meillä on heille paljon kysymyksiä.

Cainin perhe ilmoitti viranomaisille huolistaan ​​Goulartea kohtaan 23. helmikuuta. Goularte kiisti syyllisyytensä syytteisiin ja on tällä hetkellä vapautettu takuita vastaan. Cain on edelleen vankilassa Kaliforniassa, jota Geragos ei voi hyväksyä.

– Kiistattomat tosiasiat ovat, että Michelle Velasquez ja Cain tekivät juuri sen, mitä heidän piti tehdä. Viranomaiset tekivät juuri sen, mitä heidän ei pitäisi tehdä.

– Me vaadimme heidät tilille, koska ilmeisesti viranomaiset ovat enemmän huolissaan syytetystä ahdistelijasta ja hänen kyvystään olla vapaa yhteisössä kuin he ovat miehistä, jotka pyrkivät suojelemaan yhteisöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit