Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Vapaaottelutähti Rampage Jackson tekee paluun kehiin – Lajivalinta yllättää

Rampage Jackson vapaaottelu USA
AOP

Vapaaottelun keskisarjassa aikanaan kovaksi nimeksi noussut ja mestaruuksiakin kantanut Quinton “Rampage” Jackson on kertonut haastattelussa palaavansa vielä kehiin.

Kehänimellä Rampage Jackson tunnettu vapaaottelija Quinton Jackson totesi viikonloppuna haastattelussa aikovansa palata vielä kehiin ottelemaan. Vuorossa olisi tällä kertaa nyrkkeilyottelu Shannon Briggsiä vastaan.

Jacksonin edellisestä ottelusta on ehtinyt kulua jo melkein kolme vuotta. Tällöin mies hävisi teknisellä tyrmäyksellä Bellator 237 -tapahtumassa venäläiselle Fjodor Jemeljanenkolle.

Jackson on kuitenkin kova luu. Mies on otellut ammattilaisena vapaaottelussa useassa isossa organisaatiossa, Pridessa, UFC:ssä ja Bellatorissa, useiden pienien promootioiden lisäksi. Tämän lisäksi mies on otellut myös potkunyrkkeilyssä yksittäisiä otteluita sekä showpainissa TNA-promootiossa.

Viime vuosina Jackson on nähty Triller Fight Club -promootion ja Bellatorin tapahtumissa niin valmentajan, lähettilään kuin faninkin rooleissa. Mies totesi kuitenkin haastattelussa, että haluaa jättää toisenlaisen muiston itsestään faneille kuin tappio Jemeljanenkolle.

– Ei. En ole valmis. En ole tyytyväinen suoritukseeni viimeisessä ottelussani. En voi jättää vapaaottelufaneja sillä lailla. Joo, jätän tämän lajin vähän paremmaksi.

– Kuten sanoin, neuvottelen vihdoin ottelusta Shannon Briggsin kanssa. Tätä ottelua on valmisteltu melkein vuosi. Haluan nyrkkeilyä hieman ennen kuin jään eläkkeelle. Saatan vapaaotella, mutta haluan nyrkkeilyä. Olen matkalla sinne ylös. Olen 44. Nousen sinne ylös. Polviini sattuu painimisesta. Kun ottelet vapaaottelussa, monet ihmiset haluavat viedä sinut alas.

Jacksonilla ei ole aiempaa ammattilaiskokemusta nyrkkeilystä. 50-vuotias Briggs on kaksinkertainen raskaan sarjan nyrkkeilymestari. Hän ei ole otellut ammattimaisesti toukokuun 2016 jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit