Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Yhdysvaltain avoin tennisturnaus kokeilee merkittävää uudistusta – Aiheuttaa jo parranpärinää

Yhdysvaltain avoin tennisturnaus tennis
AOP

Tenniksen Yhdysvaltain avoimessa tennisturnauksessa kokeillaan uutta järjestelyä, jossa pelaajien valmentajien on sallittua valmentaa myös kesken pelin katsomosta käsin. Kokeilu on herättänyt jo närää ennen turnauksen alkua.

Moni tennishuippu on ottanut kantaa Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen kokeiluun, jossa pelaajien valmentajien sallitaan valmentavan myös kesken pelin katsomosta käsin. Uudistus sotii tenniksen ikiaikaista yksi vastaan yksi -periaatetta vastaan ja muun muassa brittitähti Cameron Norrie on kertonut vastustavansa sitä.

– Sanoisin, että pidän parempana perinteistä tapaa yksi vastaan ​​yksi. Mutta se ei muuta minulle paljoa, en aio käyttää sitä liikaa, Norrie toteaa.

Yhdysvaltalainen Taylor Fritz puolestaan on suorasanaisempi.

– Uskon, että sen selvittäminen itse kentällä on valtava osa lajiamme. Sinun täytyy muuttaa asioita itse, selvittää itse, mitä tapahtuu, sopeutua siihen, mitä vastustaja tekee, Fritz täräytti.

Uudistusta on arvosteltu muun muassa siitä, että se asettaa pelaajat eriarvoiseen asemaan toisiinsa nähden. Varakkaammilla pelaajilla on varaa pitää valmentajaa vaikka koko ajan mukana ja kilpailuetu voi olla isokin. Myös esimerkiksi heikompien pelaajien katsotaan voivan hyötyä ylimääräisestä silmäparista kentän laidalla.

Uudistuksen arvellaan kumpuavan myös osittain TV-lähetysten toiveista. Uudistus voisi tuoda uutta säpinää peleihin. Arvostelijat kuitenkin myös muistuttavat, että joillekuille kyseessä voi olla myös vain oman egon pullistelu.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis