Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Emil Ruusuvuori jäi täysin jyrän alle US Openissa

Emil Ruusuvuori US Openissa
AOP

Suomen tenniksen suurin tähti kaksinpelissä eli Emil Ruusuvuori taipui US Openin tennisturnauksen avauskierroksella. Ruusuvuori kohtasi kovassa nousussa olevan englantilaispelaajan, joka oli alusta alkaen liian suuri pala suomalaiselle purtavaksi. Ruusuvuori voitti tämän vuoden neljässä Grand Slam -turnauksessaan yhteensä kaksi ottelua, kun Wimbledonissa ja Roland Garrosissa suomalainen eteni toiselle kierrokselle.

ATP-listalla sijalle 49 tippuneella Emil Ruusuvuorella nousi tie pystyyn New Yorkissa pelattavassa vuoden neljännessä Grand Slam -turnauksessa. Ruusuvuori kohtasi turnauksen avauskierroksella kovassa nousukunnossa olevan Jack Draperin. Englantilainen 20-vuotias syöttötykki kaatoi suomalaisen suoraan kolmessa erässä lukemin 6-4, 6-3, 6-3.

Kovista ja suorista peruslyönneistä tuttu Draper oli yllättävän vaisu syöttöruudussa, mutta voitti silti ykkösistään ottelussa 79 prosenttia ja syötti yhteensä kymmenen ässää. Ykkössyöttö ei Draperilla osunut ruutuun läheskään niin hyvin kuin normaalisti, sillä varmuus oli vain 49 prosentin luokkaa. Ruusuvuori ei päässyt syöttöön käsiksi ollenkaan, sillä Draper antoi vain neljä murtopalloa ottelussa ja näistä suomalainen käytti hyödykseen yhden.

Ottelun avauserässä Draper mursi kertaalleen suomalaisen syötön. Toisessa erässä Ruusuvuori menetti syöttönsä kolmesti, mutta onnistui erän loppuvaiheilla itsekin murrossa, mutta erän lopputulemaa se ei muuttanut. Kolmannessa erässä Ruusuvuori menetti seitsemännessä pelissä syöttönsä ja sai heti seuraavassa pelissä kolme murtopalloa. Draper selvitti nämä marssien erävoittoon tyylipuhtaasti 6-4 -pelein.

Draper saa toisella kierroksella vastaansa Kanadan suurpelaaja Felix Auger-Aliassimen, joka kaatoi Sveitsin Alexander Ritschardin 3-1 -erin kovan väännön jälkeen.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis