Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Huoli nyrkkeilylegenda Mike Tysonista kasvaa taas – Nähty kahteen kertaan heikossa hapessa

Mike Tyson nyrkkeilylegenda USA
AOP

Kuten kerroimme jo aiemmin, nyrkkeilylegenda Mike Tyson uskoo olevansa lähestymässä kuolemaa. Nyt mies bongattiin yhdysvaltalaisella lentokentällä pyörätuolissa.

Entinen nyrkkeilyn raskaan sarjan moninkertainen maailmanmestari Mike Tyson kuvattiin viime viikolla pyörätuolissa Yhdysvaltain Floridan osavaltion Miamin lentokentällä. Virallisen tiedon mukaan mies kärsi leimahtaneesta iskiaksesta selässään.

56-vuotias Tyson oli muuten pirteällä päällä ja poseerasi muun muassa selfieissä faniensa kanssa. Mies pysyi kuitenkin visusti pyörätuolissa ja piti mukanaan isoa kävelykeppiä.

Episodi sattui vain kolme viikkoa edellisestä terveyshuolesta, kun Tyson oltiin kuvattu Yhdysvaltain New Yorkin osavaltion New Yorkissa kulkemassa kepin varassa todella varovaisesti ulkona. Keppi oli sama kuin Miamissakin.

New Yorkin -tapauksen yhteydessä miehen terveydentilalle viitattiin kintaalla. Kommenttien mukaan kyseessä ei ollut mitään vakavaa.

– Vain ammatillinen vaara Miken kaltaiselle urheilijalle, asiasta lausuttiin.

Tyson itse kommentoi taannoin Hotboxin’ with Mike Tyson -podcastissaan uskovansa olevansa lähestymässä kuolemaa. Tysonilla oli vieraanaan jaksossaan traumaan ja riippuvuuksiin erikoistunut terapeuttinsa Sean McFarland.

– Me kaikki kuolemme tietysti jonain päivänä. Sitten, kun katson peiliin, näen ne pienet täplät kasvoillani, sanon: “Vau. Se tarkoittaa, että viimeinen käyttöpäiväni lähestyy, todella pian”.

Huhut Tysonin terveydentilasta jatkuvat siis edelleen. Raskaat vuodet ammattinyrkkeilijänä ovat varmasti vaatineet veronsa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit