Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Lentopallon Mestaruusliigan Raision Loimu hankki kovan hakkurikaksikon

Joonas Jokela hakkuri Raision Loimu
AOP

Miesten lentopallon Mestaruusliigan Raision Loimun hakkurikaksikoksi liittyy Joonas Jokela (23 vuotta, 201 cm) ja Aapeli Kouki (23 vuotta, 194 cm).

Suomen miesten lentopallomaajoukkueesta tutun Joonas Jokelan sopimus on kauden mittainen, mutta siinä on mahdollisuus siirtyä ulkomaan kentille joulutauolla. Aapeli Koukin sopimus on yhden kauden mittainen. Loimun kolmen kauden mittaista sopimusta kuubalaisen hakkurin Alejandro Fuentesin kanssa ei ole purettu, joten edelleen on mahdollista, että mies pelaa vielä Raisiossa viisumiongelmista huolimatta.

Suomen maajoukkueen kakkoshakkurina EM-paikkaakin tänä syksynä ansaitsemassa ollut Jokela on esiintynyt aiemmilla visiiteillään Mestaruusliiga-kentillä vahvasti, sillä jo miehen toinen kausi toi vain 18-vuotiaana pistepörssin voiton Ettan riveissä. Saman joukkueen riveissä hän voitti SM-hopeaa kaudella 2018-2019. Seuraavalla kaudella hän pelasi Sveitsissä Lausannen joukkueessa.

Koronan keskeyttämän kauden jälkeen hän palasi kotimaan kentille ja oli yksi vantaalaisen pinkin kevään pääarkkitehdeista Ducksin taistellessa tiensä aina välieriin asti. Niissä Jokela ja muut ankat kiusasivat vielä Savo Volleytakin tosissaan, mutta lopulta tyytyminen oli pronssiottelun kautta neljänteen sijaan. Viime kauden Jokela pelasi Hollannissa Eredivisiessä ja voitti hopeaa Active Living Orionin joukkueessa.

Kouki on lentopallo- ja beach volley -kentiltä tunnetun veljeskatraan nuorin peluri, joka nousi Loimun juniorikoulusta Mestaruusliiga-ympyröihin syksyllä 2016. Sittemmin hän on keskittynyt työntekoon ja pelaillut harrastusmielessä muun muassa Turun seudun Talvisarjassa ja II-sarjassa.

Viime kaudella hän pelasi II-sarjaa TuTon kakkosjoukkueessa, josta hän nousi seuran liigajoukkueen viimeiseen runkosarjapeliin useiden sairastumisten vuoksi. Ottelu oli vahva näyttö Koukin liigatason vireestä alasarjakausista huolimatta, sillä hän teki kylmiltään Lakkapäätä vastaan 15 pistettä tehoin +10.

– Totta kai on hienoa saada joukkueeseen Suomen huippuihin kuuluva hakkuri sekä minulle juniorisarjoista tuttu peluri, joka ei varmastikaan ole vielä Mestaruusliigassa parhaita pelejään pelannut, päävalmentaja Mika Rantanen iloitsee vahvistuksistaan.

Loimun joukkue on nyt koossa valmennusporrasta lukuun ottamatta. Taustajoukoista puuttuu vielä sekä apu- että tilastovalmentajat, joiden kartoitus on käynnissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo