Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Aitajuoksutähti Devon Allen joutui pettymään – Lajinvaihdos joutuu hetkeksi tauolle

Devon Allen aitajuoksu amerikkalainen jalkapallo USA
AOP

Maailman parhaimpiin aitajuoksijoihin kuuluva yhdysvaltalainen Devon Allen haki harjoituskaudelta pelipaikkaa amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjan Philadelphia Eaglesistä. Nyt miehen unelma joutui hetkeksi tauolle.

Aitajuoksija Devon Allen teki kolmivuotisen tulokassopimuksen amerikkalaista jalkapalloa NFL-sarjassa pelaavan Philadelphia Eaglesin kanssa osallistuakseen seuran harjoitusleirille. Nyt Eagles kuitenkin purki Allenin sopimuksen, kun NFL-joukkueet joutuivat tekemään sääntöjenmukaiset ensimmäiset harjoitusleirikokoonpanokarsinnat. Allen ei mahtunut jäljelle jääneen 53 pelaajan joukkoon.

27-vuotias Allen ehti olla Eaglesin riveissä reilun kuukauden. Aiemmin kesällä mies juoksi 110 metrin aitajuoksussa maailman kolmanneksi nopeimman ajan. Kuluva kausi on ollut miehelle menestyksekäs, vaikka yleisurheilun MM-kisoissa tulikin hylkäys finaalissa.

Allen teki amerikkalaisen jalkapallon parissa mittavan junioriuran ennen keskittymistä yleisurheiluun. Laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Allen pelasi lajia vielä yliopistossa saakka vuoteen 2016 asti.

Eaglesin huhutaan palkkaavan Allenin takaisin, ellei jokin toinen joukkue palkkaa miestä sitä ennen riveihinsä. Allen itse on kommentoinut olevansa halukas jatkamaan amerikkalaisen jalkapallon uraansa tosissaan.

– Se ei ole kerrasta poikki -asia. Tämä on minulta sitoumus. Niin kauan kuin tunnen oloni mukavaksi ja tunnen, että voin pelata hyvää jalkapalloa, pelaan, Allen totesi aiemmin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut